Elba

Sammenlign færger fra Elba til Pianosa Ø

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Elba og Pianosa Ø leveret af 1 færgeselskab – Toremar. Rio Marina til Pianosa færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 1 time 50 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Elba Pianosa Ø overfarten mellem Rio Marina og Pianosa.

Elba Pianosa Ø kort

Tryk her for kort

Færger fra Elba til Pianosa Ø

Om Elba:

Elba er den største ø i det toscanske øhav, der ligger 10 km fra den italienske nordvestlige kyst.

Elba, som er kendt for at være placeringen af Napoleons eksil i 1814, er også berømt for sin smukke naturlige skønhed med sit klare blå vand, forrevne kystlinje og uberørte strande.

Den har også et multi-farvede undervands landskab bestående af koralrev, blå fisk, hummere, søstjerner og endda et sunkne skib, hvilket gør det til et paradis for dykkere og snorklere.

Efter en dag ved havet, kan man besøge et af de fascinerende museer, som viser en række arkæologiske fund, eller Napoleons fantastiske Villa dei Mulini, for et indblik i øens rige historie.

Som den mest besøgte og populære ø i det toscanske øhav, har Elba et omfattende færge netværk med flere havne, der leverer færgeservicer til de omkringliggende øer og det italienske fastland.

Om Pianosa Ø:

Pianosa er en lille italiensk ø, som er den femtestørste i det toscanske øhav.

Pianosas natur og fredelige atmosfære gør øen til et smukt rejsemål, væk fra turistbutikker og almindelige attraktioner.