COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rødne Fjord Cruise

Rødne Fjord Cruise er et af de største færgeselskaber i Norge, og tilbyder ruter fra Bergen på vestkysten til Rosendal på den sydlige bred af Hardangerfjorden.

Selskabet blev etableret i 1956, hvilket gør det til en af de ældste virksomheder i regionen. Rødne Fjord Cruise er siden vokset enormt, og tilbyder nu den hurtigste færgerute mellem Bergen og Hardanger, med daglige afgange året rundt.

Hardanger Express færgen tager en på en 2 timers sightseeing tur gennem de smukke fjorde og søer i det vestlige Norge. Udflugten tager en mellem Bergen og Rosendal, som er en by, der er kendt for sit Baroniet Manor House fra det 17. århundrede, som er lokalt kendt som det mindste ’slot’ i Skandinavien.

Rødne Fjord Cruise har også overfarter til Flesland, en lille kommune i Bergen, som ligger syd for byen.

Brug directferries.dk for at finde Rødne Fjord Cruise sejlplaner, priser og booke Rødne Fjord Cruise færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Rødne Fjord Cruise med alternative færgeselskaber.

Rødne Fjord Cruise ruter og havne

Alle Rødne Fjord Cruise ruter