Sammenlign færger fra Uruguay til Argentina
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Uruguay

Uruguay er et lille land i Sydamerika, der ligger mellem Argentina mod vest og Brasilien mod nord.

Landet er nummer 1 i Latinamerika for demokrati, fred og pressefrihed, og kan prale af et smukt landskab. Landet er hurtigt ved at blive et populært feriemål, takket være dens forskelligartede terræn og det store udvalg af aktiviteter, der tilbydes.

En typisk dag kan indebære at slappe af i varme kilder, udforske dyrelivet langs kysten, at ridde gennem store sletter eller feste i livlige badebyer.

Hovedstaden, Montevideo, er en spændende kosmopolitisk by, som har alt fra fantastiske strande og en spændende kunstscene til store indkøbscentre og malerisk neoklassisk arkitektur.

Uruguay har havne i Colonia del Sacramento og i hovedstaden på den sydlige kyst, som tilbyder hyppige servicer over Rio de La Plata til Buenos Aires. Med mange servicer at vælge imellem, er Uruguay et praktisk udgangspunkt for Argentina.

Om Argentina

Argentina er et stort land i Sydamerika, som er hjem til både de højeste og laveste punkter på kontinentet.

Indbyggerne i den ottende største nation på planeten er velkendte for deres gaucho kultur, passion for fodbold og fremragende oksekød bøffer, mens selve landet kan prale af nogle af de højeste Andes tinder, storslåede gletsjere i Patagonia og de spektakulære Iguazu Falls.

Buenos Aires er den livlige hovedstad og hjemsted for omkring tre millioner lokale, kendt som ”folk fra havnen”. Buenos Aires, som ofte bliver sammenlignet med en europæisk by på grund af blandingen af mad og de spansk lignende bygader, er også hvor tango dans blev udtænkt, velsagtens Argentinas mest berømte bidrag til verden.

Det er nemt at komme over grænsen fra Uruguay med færge, da der er hyppige hurtig færger til Buenos Aires, med nogle overfarter, som tager omkring en time.

Færger fra Uruguay til Argentina

Kundeservice

CSBannerText