Uruguay

Sammenlign færger fra Uruguay til Argentina

Der er 2 ferry routes mellem Uruguay og Argentina med 13 afgange dagligt. Buquebus leverer 2 routes, Montevideo til Buenos Aires sejler 10 gange dagligt, & Colonia del Sacramento til Buenos Aires som sejler 3 gange dagligt. Colonia Express leverer 2 routes, Montevideo til Buenos Aires sejler 5 gange dagligt, & Colonia del Sacramento til Buenos Aires som sejler 5 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Uruguay til Argentina for at tjekke informasjon.

Uruguay Argentina kort

Tryk her for kort

Om Uruguay:

Uruguay er et lille land i Sydamerika, der ligger mellem Argentina mod vest og Brasilien mod nord.

Landet er nummer 1 i Latinamerika for demokrati, fred og pressefrihed, og kan prale af et smukt landskab. Landet er hurtigt ved at blive et populært feriemål, takket være dens forskelligartede terræn og det store udvalg af aktiviteter, der tilbydes.

En typisk dag kan indebære at slappe af i varme kilder, udforske dyrelivet langs kysten, at ridde gennem store sletter eller feste i livlige badebyer.

Hovedstaden, Montevideo, er en spændende kosmopolitisk by, som har alt fra fantastiske strande og en spændende kunstscene til store indkøbscentre og malerisk neoklassisk arkitektur.

Uruguay har havne i Colonia del Sacramento og i hovedstaden på den sydlige kyst, som tilbyder hyppige servicer over Rio de La Plata til Buenos Aires. Med mange servicer at vælge imellem, er Uruguay et praktisk udgangspunkt for Argentina.

Om Argentina:

Argentina er et stort land i Sydamerika, som er hjem til både de højeste og laveste punkter på kontinentet.

Indbyggerne i den ottende største nation på planeten er velkendte for deres gaucho kultur, passion for fodbold og fremragende oksekød bøffer, mens selve landet kan prale af nogle af de højeste Andes tinder, storslåede gletsjere i Patagonia og de spektakulære Iguazu Falls.

Buenos Aires er den livlige hovedstad og hjemsted for omkring tre millioner lokale, kendt som ”folk fra havnen”. Buenos Aires, som ofte bliver sammenlignet med en europæisk by på grund af blandingen af mad og de spansk lignende bygader, er også hvor tango dans blev udtænkt, velsagtens Argentinas mest berømte bidrag til verden.

Det er nemt at komme over grænsen fra Uruguay med færge, da der er hyppige hurtig færger til Buenos Aires, med nogle overfarter, som tager omkring en time.