Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Yakushima

Yakushima ligger 60 km under den sydligste spids af Kyushu, og er et historisk sted for dyreliv, skove og vandfald.

Det er en cirkulær ø med næsten 20.000 hektar af ’Unesco Menneske og Biosfære Reserve’.

Den frodige skov er et verdensarv område og hjemsted for det verdensberømte gamle cedertræ, ’Yakusugiø. Den berømte ’Jomon-sugi’ menes at være omkring 3000 år gammel.

På den østlige side af Yakushima ligger Yakusugi Museum, som byder på interessante og smukke udstillinger om øboernes forhold til de fascinerende træer.

På vestkysten ligger øens højeste vandfald, Oko-no-taki, som er 88 meter højt. Det er let tilgængeligt fra det nærmeste busstoppested, men der er kun to tjenester om dagen.

Det indre bjergeområde når næsten 2000 meter og er det vådeste område i Japan. Med et gennemsnit på 10.000 mm nedbør om året, er det vigtigt at medbringe regntøj.

Der er mere til Yakushima end skov og bjerge. Beliggende på øens nordvestlige kyst er den fantastiske smukke Nagata Inaka-hama strand. Denne strand, som er værdig for Caribien, er ideel for dem, som elsker solnedgange, og hvis man besøger fra maj til juli, kan man få et glimt at de truede havskildpadder, som lægger deres æg.

Denne fascinerende ø er godt forbundet til det sydlige Japan. Fra Kyushu, den sydligste af Japans hovedøer, kan man rejse til Kagoshima og Ibusuki. Ruterne tager en til enten Miyanoura på Yakushimas nordkyst, og tager omkring 1,5 timer, eller Anbo i øst, som tager omkring en time længere.

Der er også ruter til Yakushimas havne fra Tanegashima, naboøen Osumi i øst, med en sejltid på omkring 50 minutter og regulære afgange. Tane Yaku Jetfoil bruger Boeing 929 jetfoil færger, hvilket resulterer i en galt og fornøjelig tur.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Tane Yaku Jetfoil
    • Få pris

Ruter og havne i Yakushima