Tanegashima

Sammenlign færger fra Tanegashima til Yakushima

Der er 2 ferry routes mellem Tanegashima og Yakushima med 28 afgange ugentligt. Tane Yaku Jetfoil leverer 2 routes, Nishinoomote til Miyanoura sejler 14 gange dagligt, & Nishinoomote til Anbo som sejler 14 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Tanegashima til Yakushima for at tjekke informasjon.

Tanegashima Yakushima kort

Tryk her for kort

Færger fra Tanegashima til Yakushima

Om Tanegashima:

Tanegashima er den næststørste af Osumi Islands i Kagoshima Prefecture, i det sydlige Japan.

For en forholdsvis lille ø, har Tanegashima en betydelig rolle i nationens kulturarv. Den er hjemsted for det største Space Center i landet, og det er her, hvor kanoner først blev introduceret til Japan i det 16. århundrede. Der er endda en fascinerende udstilling af den første japanske pistol nogensinde lavet i Nishinoomote byen mod nord.

Bortset fra den historiske interesse, kommer besøgende til Tangegashima for de smukke strande og gode surfing langs østkysten.

Øens hovedhavn ligger i Nishinoomote ved den nordlige ende af rute 58 motorvejen. Derfra kan man sejle til et par havne på fastlandet og til den nærliggende ø Yakushima mod sydvest.