Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Tanegashima

Den japanske ø Tanegashima ligger omkring 43 km syd for sydspidsen af Osumi halvøen.

Tanegashima er primært kendt for to ting. Det er stedet, hvor skydevåben først blev introduceret til Japan af portugiserne i det 16. århundrede, og er nu hjemstedet for den mest avancerede rum facilitet i landet. Øen kan også prale af et fantastisk naturligt landskab, så der er noget for enhver smag på denne fascinerende ø.

Mod nord er der en vidunderlig ustilling kaldet Kaihatsu Sogo Center, som viser det første skydevåben nogensinde lavet i Japan, ’Tanegashima Teppo gun’. En fejring af våbnet afholdes hvert år.

Men det som lokker de fleste turister er de store strækninger af uberørte strande og fremragende surfing, hvoraf de fleste kan findes langs østkysten, hvor man også kan snorkle med havskildpadder.

Rum udvikling faciliteten ligger i det sydøstlige hjørne, og er et must se for alle videnskab entusiaster. Man kan lære alt om den utrolige historie om japansk rum udforskning og hvordan man samler et rumfartøj.

Der er regelmæssige afgange fra den nærliggende ø Yakushima til Nishinoomote på den nordvestlige kyst, så vel som fra Ibusuki og Kagoshima på det japanske fastland.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Tane Yaku Jetfoil
    • Få pris

Ruter og havne i Tanegashima