Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Whitsunday Islands

Whitsundays, som ligger langs kysten af det centrale Queenland, består af 74 fantastiske øer.

Øgruppen er kendt for sine uberørte hvide strande og klare vand, og er hjem til nogle af verdens smukkeste og mest idylliske strande. Whitehaven Beach er berømt for sit rene, hvide sand, som nogle hævder er det fineste i verden.

Øerne er beskyttet af Great Barrier Reef, som resulterer i roligt vand og farverige havsenge. Manglen på bølger og de mange øer, gør det til det perfekte sted for sejlere. Det berømte Hamilton Island Race Week bør ses, hvis man besøger i august, hvor hundredvis af lystbåde navigere øerne i stil. Barer og grille er sat op og fester holdes hele natten, hvilket gør det til en uforglemmelig strand oplevelse.

Der findes også en række dagsaktiviteter, som inkluderer dykning, krydstogter, havkajak og vandreture langs frodige, skrånende landskab. Alt kan organiseres i Airlie Beach, havnen på fastlandet eller nogle af de andre øer.

Hamilton Island er den mest besøgte og mest populære, og her finder man luksus resorts og spændende vandsport. Mens på øen vil man opdage snoede vandrestier, betagende udsigter og fine restauranter og barer.

Daydream Island er en anden populær destination. Selvom den er mindre i sammenligning og kun har et resort, er den perfekt for familier og byder på masser af ting at lave.

En flyvetur er en fantastisk måde at se disse smukke øer på. Air Whitsunday Seaplanes ture inkluderer snorkling og skovtur frokost på Whitehaven strand.

Væk fra de travle turiststeder, er over 50 billige campingpladser, som er let tilgængelige med båd. Reguleret af Great Barrier Reef Marine Park Authority, er campister forpligtet til at medbringe tilstrækkelig vand, mad og et telt.

Der er færger til Daydream og Hamilton Island fra Airlie Beach og Shute Harbour, ved Whitsunday Airport. Det er nemt at komme til lufthavnen med Virgin Australia og JetStar, som har daglige fly fra Brisbane. Tiger Airways leverer direkte fly til og fra Sydney på tirsdage.

Færgeruterne drives af Cruise Whitsundays, der leverer 9 afgange om dagen fra Airlie Beach og 3 om dagen fra Shute Harbour. Overfarter tager omkring 30-45 minutter.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Cruise Whitsundays
    • Få pris

Ruter og havne i Whitsunday Islands