Cruise Whitsundays
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Cruise Whitsundays

Cruise Whitsundays tilbyder en omfattende færgeservice i Whitsundays.

Cruise Whitsundays er en del af Marine Turisme Holdings, som har været involveret i meget vellykket maritim turisme operationer i mange år, ikke kun i Whitsundays, men også i New Zealand og Fiji.

Med deres moderne skibe, forbinder Cruise Whitsundays Airlie Beach og Shute Harbour på fastlandet med Hamilton Island og Daydream Island Resort and Spa.

Cruise Whitsundays har de største og mest komfortable skibe i Whitsundays og om bord er der rummelige saloner med air condition, tv med oplysninger om resorts og lokalområder, samt en bar, der serverer et udvalg af drikkevarer og snacks.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Cruise Whitsundays produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Cruise Whitsundays sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Alle Cruise Whitsundays ruter

Cruise Whitsundays routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking