Australia

Sammenlign færger fra Australien til Whitsunday Islands

Der er flere færgeoverfarter fra Australien til Whitsunday Islands. Færger forbinder pt. 3 havne i Australien med 2 Havne i Whitsunday Islands.

Der er 26 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 1 færgeselskaber, inklusiv Cruise Whitsundays. Den kortest overfart tager omkring 0 time 30 minut (Daydream Island).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Australien og Whitsunday Islands. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Australien Whitsunday Islands kort

Tryk her for kort

Om Australien:

Australien er det sjette største land i verden, og ligger mellem Stillehavet og Det Indiske Hav.

Omkring fastlandet ligger mange øer, inklusiv den store ø Tasmanien i syd, og de smukke, verdenskendte Whitsundays mod nordøst.

Næsten alle de store bosættelser ligger langs kysten, mens indlandet består af savanne eller ørken, og er også hjem til Ayers Rock, også kendt under sit oprindelig navn ’Uluru’.

Som en isoleret ø omkranset af øer og øgrupper, tilbyder Australien et stort antal af indenlandkse færgeruter. Afhængig af hvor man er langs kysten, tager det bare en kort færgetur at komme til Great Barrier Reef, Kangaroo Island, Tasmanien og mange flere vidunderlige destinationer.