Visby til Rostock færge

Visby Rostock færgeruten forbinder Gotland med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hansa Destinations. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Visby Rostock færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Visby - Rostock færgeselskaber

  • Hansa Destinations
    • 2 Afgange Ugentlig 13 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Visby Rostock Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Visby Rostock ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rostock Guide

Den tyske by Rostock er den største by i den nordlige delstat Mecklenburg-Vorpommern og ligger omkring 12 km fra Østersøkysten, på bredden af Warnow-floden. Rostocks universitet blev grundlagt i 1419 og er en af de ældste i Tyskland og i verden. Universitetets botaniske have, Botanischer Garten Universitat Rostock, er åben for offentligheden, og er et dejligt sted at besøge.

Rostock er hjemsted for den årlige Hanse Sail Festival, hvor man kan se mange store sejlskibe og museum fartøjer. Festivalen er meget populær og tiltrækker omkring 1,5 millioner besøgende hvert år. Byen er også vært til den årlige jazz-festival ”Jazzfestival an der Ostsee,” der bliver holdt i juni.

Byens havn er en af de vigtigste havne i Europa og er Tysklands største. Der er færgeservicer fra Rostock til Gedser i Danmark (2 timer), Trelleborg i Sverige (5 timer og 45 minutter), og en hurtigfærge til Hank i Finland (22 timer).