COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vastervik - Visby er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Gotland side

Vastervik - Visby færgeselskaber

  • 9 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price

Vastervik Visby færge anmeldelser

 • "Ud på eventyr"

  Familien skulle afsted med to biler. Det var lidt bøvlet, da vi skulle reservere hver for sig og derfor blev placeret to steder ombord på skibet. Hjemmesiden var også lidt svær at komme igennem, men det lykkedes trods alt efter lidt frustrationer og prøveforsøg. Gik lidt i panik da den første servicebesked kom at vores reservation ikke var gået igennem. Først ved 3 gennemlæsning af mailen opdagede vi nederst et link som blot informerede om sædevalg ombord på skibet. Men udover det, hyggelig lille færge, venlige søfolk der tog sig godt af gæsterne. Maden var udemærket, men lidt dyr ifht kvaliteten.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse"

  Vores rejse til og fra Gotland forløb fantastisk. Meget nem hjemmeside, og indcheckning i havnen var meget ukompliceret. Tiderne var overholdt. Færgen meget ren og nem at komme rundt på. Det er dejligt man kan reservere sine sæder. Vi købte lidt drikkelse og slik - alt fungerede fint.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Flot sejltur"

  Fantastisk flot tur, med solnedgangen ind igennem vinduet

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Vastervik til Visby færge

Vastervik Visby færgeruten forbinder Sverige med Gotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Destination Gotland. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Vastervik Visby færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.