Varberg til Grenå færge

Varberg Grenå færgeruten forbinder Sverige med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Varberg Grenå færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Varberg - Grenå færgeselskaber

 • Stena Line
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Varberg Grenå Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Varberg Grenå ruten er for en bil og 2 passagerer.

Varberg Grenå færge anmeldelser

 • "Super go' service "

  Er meget tilfreds 👍

  'Jelena' rejste på Varberg Grenå ruten med Stena Line på Stena Nautica

  Læs mere Læs mindre
 • "Sverige til Danmark"

  Vældig fin ankomst, blev ønsket velkommen ombord, og spurgt om vi ville have dagens avis. Hyggelig betjening i cafeen. Alt i alt en vældig hyggelig tur fra Sverige til Danmark.

  'Ingrid' rejste på Varberg Grenå ruten med Stena Line på Stena Nautica

  Læs mere Læs mindre
 • "Hyggelig rejse"

  Det var en behagelig rejse på alle måder.

  'Anonym' rejste på Varberg Grenå ruten med Stena Line på Stena Nautica

  Læs mere Læs mindre
 • "Varberg til Grenå"

  God tur, kan ikke fejle noget. Maden var ok, men resten var fantastisk.

  'Nicholas Watkins' rejste på Varberg Grenå ruten med Stena Line på Stena Nautica

  Læs mere Læs mindre

Varberg Guide

Den svenske by Varberg ligger i Hallands amt og er sammen med resten af Halland, kendt for sin typiske vestkyst sandstrande, som gradvis ændrer sig til et mere klippefyldt terræn, når man bevæger sig nordpå mod Bohuslän. Indland, blot 20minutters kørsel fra kysten, afsløres et helt nyt terræn, med bølgende bakker, søer og skove.

Byen er populær blandt turister, især om sommeren, hvor mange svenskere holder ferie her. En af byens mest populære attraktioner er dens fæstning, som først blev bygget i det 13. århundrede og har fået nye tilføjelser i årenes løb, hvilket giver den en varierede arkitektonisk stil.
Tæt på Varberg ligger Varberg Radion Station, der er blevet udpeget som verdensnaturarv, og kan besøges om sommeren.

Der er 14 ugentlige afgange fra Varberg havn til Grenå, med en sejltid på ca. 4 timer og 15 minutter.

Grenå Guide

Grenå er en dansk by, der ligger på den jyske østkyst og er regionens største by.

Populært blandt besøgende i byen, er dens kirke, som ligger på byens torv. Den har et af de fineste orgler i Danmark og et klokkespil med 42 bronze klokker og er bestemt et besøg værd. Også populær i byen er Kattegat-centret, som er et akvarium beliggende ved havet, med store hajer og fokus på nordiske saltvand fisk. En anden populær attraktion i byen er den 5 km lange sandstrand.

Grenå er forbundet til Varberg i Sverige og til øen Anholt med færge. Færgeterminalen ligger tæt på byens centrum og åbner en time før færge afgangende. Du kan købe færgebilletter på niveau 2, og det er også her man går ombord på færgen, hvis man rejser uden bil.