Trieste til Durres færge

Trieste Durres færgeruten forbinder Italien med Albanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Adria Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 27 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Trieste Durres færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Trieste - Durres færgeselskaber

  • Adria Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 27 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Trieste Durres Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Trieste Durres ruten er for en bil og 2 passagerer.

Trieste Guide

Byen Trieste ligger i den nordøstlige del af Italien i enden af en smal stribe land mellem Adriaterhavet og Slovenien. Byens historie er blevet stærkt påvirket af sin placering i spidsen af Triestebugten, ved skillevejen mellem latin, slavisk og tyske kulturer. Byen har en række teatre og en blomstrende kultur scene. Teatrene i byen omfatter Opera Teatro Lirico Giuseppe Verdi, Politeama Rossetti, Teatro La Contrada og Teatro Miela. En populær attraktion i byen er Castello Miramare, som blev bygget mellem 1856 og 1860 og er beliggende på vandfronten, omkring 8 km fra byen. Slottets haver er åbne for offentligheden og har en række træer og to damme, hvoraf den ene er kendt for sine svaner og den anden for sine lotusblomster.

Der er tilstrækkelige faciliteter i havnen, hvorfra der er færgeforbindelser til Pula i Kroatien og Igoumenitsa i Grækenland.

Durres Guide

Byen Durres er beliggende på Albaniens vestkyst ved Adriaterhavskysten, ca. 35 km fra Tirana, Albaniens hovedstad og 30 km fra Tiranas internationale lufthavn. Durres ligger også kun ca. 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi, som ligger på kysten af en af de smalleste dele af Adriaterhavet. Byen kan spores tilbage til 627 f.kr., og er hjemsted for Durres Ancient City Wall, også kaldet Durres Castle, og det største amfiteater på Balkan, som ligger nær byens havn. Andre populære bygninger i byen omfatter dens hovedbibliotek, det kulturelle centrum, og museer.