COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trieste - Durres er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Trieste til Durres færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Albanien side

Trieste - Durres færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 27 hr
  • Get price

Trieste Durres færge anmeldelser

 • "Sejlturen fra Trieste, Italien til Durres, Albanien"

  Vi skyndte os til færgen fordi vi havde fået, at vide fra Direct Ferries, at check in var 3 timer før afgang. Efter vi var ankommet til færge check in viste det sig, at vi først skulle tjekke ind 2 timer før færgen skulle sejle. Det var koldt ombord på færgen den første dag. Der var ingen underholdning ombord. Maden var dyr i forhold til madens kvantitet og kvalitet. Vi sov godt ombord.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Trieste til Durres færge

Trieste Durres færgeruten forbinder Italien med Albanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Adria Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 27 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Trieste Durres færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Trieste Guide

Byen Trieste ligger i den nordøstlige del af Italien i enden af en smal stribe land mellem Adriaterhavet og Slovenien. Byens historie er blevet stærkt påvirket af sin placering i spidsen af Triestebugten, ved skillevejen mellem latin, slavisk og tyske kulturer. Byen har en række teatre og en blomstrende kultur scene. Teatrene i byen omfatter Opera Teatro Lirico Giuseppe Verdi, Politeama Rossetti, Teatro La Contrada og Teatro Miela. En populær attraktion i byen er Castello Miramare, som blev bygget mellem 1856 og 1860 og er beliggende på vandfronten, omkring 8 km fra byen. Slottets haver er åbne for offentligheden og har en række træer og to damme, hvoraf den ene er kendt for sine svaner og den anden for sine lotusblomster.

Der er tilstrækkelige faciliteter i havnen, hvorfra der er færgeforbindelser til Pula i Kroatien og Igoumenitsa i Grækenland.


Durres Guide

Byen Durres er beliggende på Albaniens vestkyst ved Adriaterhavskysten, ca. 35 km fra Tirana, Albaniens hovedstad og 30 km fra Tiranas internationale lufthavn. Durres ligger også kun ca. 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi, som ligger på kysten af en af de smalleste dele af Adriaterhavet. Byen kan spores tilbage til 627 f.kr., og er hjemsted for Durres Ancient City Wall, også kaldet Durres Castle, og det største amfiteater på Balkan, som ligger nær byens havn. Andre populære bygninger i byen omfatter dens hovedbibliotek, det kulturelle centrum, og museer.