COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Supetar - Split er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Supetar - Split færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 30 min
    • Get price

Supetar til Split færge

Supetar Split færgeruten forbinder Kroatien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, G&V Line. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Supetar Split færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Split Guide

Den kroatiske by Split ligger i den centrale del af Dalmatien, på den sydvestlige side af landet og har en malerisk beliggenhed på bredden af Adriaterhavet. Split er en gammel havneby, der er centeret omkring det store Diocletians Palads fra romertiden, og har mange barer, restauranter og cafeer. Ud over sit enorme palads og den gamle bydel, som er fuld af gamle bygninger og paladser, er byens havn en ekstra bonus for besøgende, da der er mange ekstra faciliteter at nyde.

Bjerget bag byen giver den en dejlig kulisse. Byen har ikke nogen strande, men Bacvice strand ligger i nærheden og er ofte travl om sommeren. Andre populære strande er Kasjuni Cove i vest, Zlatani Rat strand på Barc øen og Poctocine strand på Bol øen.

Der er færger fra byens havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.