Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Stewart Island

Stewart Island er den tredje største i New Zeland, og ligger 30 kilometer syd for fastlandets sydligste spids.

Øen er kendt af Maori som ’landet af glødende skyer’, og tiltrækker mange vandrere, fugleinteresserede og kajakroere, samt naturelskere, som blot ønsker at slappe af på en sandstrand med den storslåede Aurora Australis i horisonten.

Hvis man er efter en isoleret ø, så er Stewart perfekt. Over 85% af øen er nationalpark, og der er blot 28 km af vej, men 280 km af vandrestier.

Som et af de mest uberørte områder i landet, er øen hjem til omkring 20,000 brun kiwi, landets indfødte og truede fuglearter.

Stewarts skønhed er ikke raffinerent til dens land eller himmel; på en guidet kajaktur vil man sandsynligvis se pingviner, delfiner og sæler.

Øen byder også på en af New Zealands ni Great Walks; det 39 kilometer og 3 dage lange Rakiura Track. Langs dette rolige, men udfordrende trek vil man støde på nogle af de almindelige hav og skov fugle, klatre en 250 meter høj skovklædt højderyg og navigere på tværs af den smukke Paterson Inlet. For akkommodation, kan man enten campe eller booke en nats ophold på forhånd i en af Great Walk hytterne.

Efter ens vandretur, kan man genoplade batterierne i New Zealands sydligste pub, South Sea Hotel i Oban, som er kendt for at servere udsøgt ’fish and chips’.

Der er et par afgange dagligt, der tager omkring en time, fra Bluff på Sydøen, som ankommer til Oban på Stewards østkyst.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Stewart Island Experience
    • Få pris

Ruter og havne i Stewart Island