New Zealand

Sådan bookes færger fra New Zealand til Stewart Island

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem New Zealand og Stewart Island leveret af 1 færgeselskab – Stewart Island Experience. Bluff til Oban (Stewart Island) færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 1 time.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på New Zealand Stewart Island overfarten mellem Bluff og Oban (Stewart Island).

New Zealand Stewart Island kort

Tryk her for kort

Færger fra New Zealand til Stewart Island

Om New Zealand:

New Zealand er en østat i det sydvestlige Stillehav, som består af nord og syd øerne, cirka 1500 kilometer øst for Australien.

Når det kommer til inspirerende naturlige baggrunde, topper New Zealands landskab listen. Fjorde, bjerge, grønne sletter, floder, aktive vulkaner og idylliske strande fylder nationen, og med en befolkning på bare 4,6 millioner, er det den ideelle destination for lange, fredelige vandreture.

Når det kommer til byområderne, leverer New Zealand også. Hovedstaden, Wellington er det kulturelle centrum, præget af victoriansk arkitektur og en livlig bydel, mens den velhavende by Auckland har det ikoniske Sky Tower, fantastiske restauranter og en havn fyldt med superyacht.

New Zealand er et land, som består af to hovedøer og mange holme, så færgerejse er meget populær. Der er masser af hurtige overfarter til Hauraki øerne ved Auckland, mellem nord- og sydøerne og til Stewart Island i syden.