Stewart Island Experience
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Stewart Island Experience

Stewart Island Experience leverer daglige færgeoverfarter mellem Bluff på New Zealands Sydø og Oban på Stewart Island. Færgeservicen sejler hele året og sejltiden er omkring en time.

Om bord på færgeselskabets moderne færger er der gratis te og kaffe, mens andre forfriskninger kan købes. Man kan medbringe to tasker med personlig bagage per person gratis (en kuffert og en lille taske).

Der er parkering til rådighed ved siden af Bluff færgeterminal (til en pris) for dem, der rejser til Stewart Island med færge. Bus overførelser er også tilgængelige fra Invercargill (året rundt), Queenstown og Te Anau (sæsonbestemt) til Bluff og kan anmodes om under booking processen.

Med directferries.dk kan du finde Stewart Island Experience sejlplaner, billetpriser og booke Stewart Island Experience færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Stewart Island Experience med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking