Skt Petersborg
Tallinn
Færger til Estland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Skt Petersborg til Tallinn færge

Skt Petersborg Tallinn færgeruten forbinder Rusland med Estland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, St Peter Line. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Skt Petersborg Tallinn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Rusland til Estland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Skt Petersborg til Tallinn?

Færgeoverfarten fra Skt Petersborg til Tallinn tager ca. 14h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Skt Petersborg og Tallinn?

Der er 1 færgeoperatør for Skt Petersborg til Tallinn, og dette er
  • St Peter Line

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Skt Petersborg til Tallinn?

Book færger fra Skt Petersborg til Tallinn via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Skt Petersborg Guide

Sankt Petersborg er Ruslands næststørste by og ligger i spidsen af den Finske Bugt ved Østersøens kyst. Byens navn blev ændret til Petrograd i 1924, men blev senere ændret tilbage til Sankt Petersborg i 1991. Byen er anerkendt som Ruslands kulturelle center og er nok den mest vestlige af alle landets byer. Sankt Petersborgs historiske centrum og tilhørende samling af monumenter er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco. En populær attraktion i byen er The Hermitage, som er en af de største kunstmuseer i verden. I byen er der et stort antal udenlandske ambassader, internationale virkesomheder, banker og andre virksomheder. I modsætning til Moskva, består den historiske arkitetur i Sankt Petersborg mest af barok og nyklassicstiske bygninger fra det 18. og 19. århundrede.

Byens havn betjenes af passager- og fragtservicer.


Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største by i landet, og er et midtpunkt for industri og politik.

Tallinn blev grundlagt i det 13. århundrede. Den ligger ved siden af Den Finske Bugt, og er hjem til en vigtig havn. Besøgende til byen vil elske dens kultur og de mange attraktioner, der bliver tilbudt.

Mange aspekter af byen er middelalderlige, især omkring den gamle bydel, med dens labyrint af brostensgader, kirkespirer, og velbevarede fæstninger og tårne.
I Toompea området vil besøgende finde mange af byens mest usædvanlige varetegn, som Toompea Slot og den dejlige bakketop katedral, Alexander Nevsky, som er en vigtig ortodoks bygning.

En anden populær attraktion i Tallinn er det imponerende rådhus, fra det 13. århundrede, som har udsigt over Raekoja Plats.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking