COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skt Petersborg - Tallinn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Rusland til Estland side

Skt Petersborg - Tallinn færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 14 hr
    • Get price

Skt Petersborg til Tallinn færge

Skt Petersborg Tallinn færgeruten forbinder Rusland med Estland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, St Peter Line. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Skt Petersborg Tallinn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Skt Petersborg Guide

Sankt Petersborg er Ruslands næststørste by og ligger i spidsen af den Finske Bugt ved Østersøens kyst. Byens navn blev ændret til Petrograd i 1924, men blev senere ændret tilbage til Sankt Petersborg i 1991. Byen er anerkendt som Ruslands kulturelle center og er nok den mest vestlige af alle landets byer. Sankt Petersborgs historiske centrum og tilhørende samling af monumenter er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco. En populær attraktion i byen er The Hermitage, som er en af de største kunstmuseer i verden. I byen er der et stort antal udenlandske ambassader, internationale virkesomheder, banker og andre virksomheder. I modsætning til Moskva, består den historiske arkitetur i Sankt Petersborg mest af barok og nyklassicstiske bygninger fra det 18. og 19. århundrede.

Byens havn betjenes af passager- og fragtservicer.


Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største by i landet, og er et midtpunkt for industri og politik.

Tallinn blev grundlagt i det 13. århundrede. Den ligger ved siden af Den Finske Bugt, og er hjem til en vigtig havn. Besøgende til byen vil elske dens kultur og de mange attraktioner, der bliver tilbudt.

Mange aspekter af byen er middelalderlige, især omkring den gamle bydel, med dens labyrint af brostensgader, kirkespirer, og velbevarede fæstninger og tårne.
I Toompea området vil besøgende finde mange af byens mest usædvanlige varetegn, som Toompea Slot og den dejlige bakketop katedral, Alexander Nevsky, som er en vigtig ortodoks bygning.

En anden populær attraktion i Tallinn er det imponerende rådhus, fra det 13. århundrede, som har udsigt over Raekoja Plats.