COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skt Petersborg - Stockholm er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Rusland til Sverige side

Skt Petersborg - Stockholm færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 39 hr 30 min
    • Get price

Skt Petersborg til Stockholm færge

Skt Petersborg Stockholm færgeruten forbinder Rusland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, St Peter Line. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 39 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Skt Petersborg Stockholm færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Skt Petersborg Guide

Sankt Petersborg er Ruslands næststørste by og ligger i spidsen af den Finske Bugt ved Østersøens kyst. Byens navn blev ændret til Petrograd i 1924, men blev senere ændret tilbage til Sankt Petersborg i 1991. Byen er anerkendt som Ruslands kulturelle center og er nok den mest vestlige af alle landets byer. Sankt Petersborgs historiske centrum og tilhørende samling af monumenter er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco. En populær attraktion i byen er The Hermitage, som er en af de største kunstmuseer i verden. I byen er der et stort antal udenlandske ambassader, internationale virkesomheder, banker og andre virksomheder. I modsætning til Moskva, består den historiske arkitetur i Sankt Petersborg mest af barok og nyklassicstiske bygninger fra det 18. og 19. århundrede.

Byens havn betjenes af passager- og fragtservicer.


Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.