Skt Petersborg
Stockholm
Færger til Sverige
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Skt Petersborg til Stockholm færge

Skt Petersborg Stockholm færgeruten forbinder Rusland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, St Peter Line. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 39 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Skt Petersborg Stockholm færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Rusland til Sverige side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Skt Petersborg til Stockholm?

  Færgeoverfarten fra Skt Petersborg til Stockholm tager ca. 39h 30m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Skt Petersborg og Stockholm?

  Der er 1 færgeoperatør for Skt Petersborg til Stockholm, og dette er
  • St Peter Line
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Skt Petersborg til Stockholm?

  Book færger fra Skt Petersborg til Stockholm via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Stockholm?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Skt Petersborg til Stockholm med
  • St Peter Line
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Skt Petersborg til Stockholm?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Skt Petersborg til Stockholm med
  • St Peter Line
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Skt Petersborg til Stockholm?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • St Peter Line

Skt Petersborg Guide

Sankt Petersborg er Ruslands næststørste by og ligger i spidsen af den Finske Bugt ved Østersøens kyst. Byens navn blev ændret til Petrograd i 1924, men blev senere ændret tilbage til Sankt Petersborg i 1991. Byen er anerkendt som Ruslands kulturelle center og er nok den mest vestlige af alle landets byer. Sankt Petersborgs historiske centrum og tilhørende samling af monumenter er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco. En populær attraktion i byen er The Hermitage, som er en af de største kunstmuseer i verden. I byen er der et stort antal udenlandske ambassader, internationale virkesomheder, banker og andre virksomheder. I modsætning til Moskva, består den historiske arkitetur i Sankt Petersborg mest af barok og nyklassicstiske bygninger fra det 18. og 19. århundrede.

Byens havn betjenes af passager- og fragtservicer.


Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking