COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skt Petersborg - Helsingfors er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Rusland til Finland side

Skt Petersborg - Helsingfors færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 13 hr
    • Get price

Skt Petersborg til Helsingfors færge

Skt Petersborg Helsingfors færgeruten forbinder Rusland med Finland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, St Peter Line. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Skt Petersborg Helsingfors færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Skt Petersborg Guide

Sankt Petersborg er Ruslands næststørste by og ligger i spidsen af den Finske Bugt ved Østersøens kyst. Byens navn blev ændret til Petrograd i 1924, men blev senere ændret tilbage til Sankt Petersborg i 1991. Byen er anerkendt som Ruslands kulturelle center og er nok den mest vestlige af alle landets byer. Sankt Petersborgs historiske centrum og tilhørende samling af monumenter er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco. En populær attraktion i byen er The Hermitage, som er en af de største kunstmuseer i verden. I byen er der et stort antal udenlandske ambassader, internationale virkesomheder, banker og andre virksomheder. I modsætning til Moskva, består den historiske arkitetur i Sankt Petersborg mest af barok og nyklassicstiske bygninger fra det 18. og 19. århundrede.

Byens havn betjenes af passager- og fragtservicer.


Helsingfors Guide

Helsinki er Finlands hovedstad og ligger i den sydlige del af landet på bredden af Den Finske Bugt. Byen er ganske lille, og det derfor nemt at udforske byens arkitektur, kultur, og parker tilfods. Derudover er der skove, den smukke kystlinje, og mange øer i omegnen.

En populær attraktion i byen er Finlands nationalmuseum, som indeholder en stor samling, der strækker sig fra forhistorisk tid og frem til i dag. Museet ligger i en neo-middelalderborg, som er en populær attraktion i sig selv. For besøgende der nyder historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Der er daglige færgeforbindelser fra Helsinki til Estland, Sverige og Tyskland. Helsinki kan også nås med færge fra Rusland og Polen.