Skiathos til Agios Konstantinos færge

Skiathos Agios Konstantinos færgeruten forbinder Sporaderne med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anes Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Skiathos Agios Konstantinos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Skiathos - Agios Konstantinos færgeselskaber

  • Anes Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Skiathos Agios Konstantinos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Skiathos Agios Konstantinos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos er beliggende i den nordlige del af Sporaderne i den nordvestlige del af Det Ægæiske Hav. De fleste af byerne på øen er placeret på den sydlige og sydvestlige del af øen. Øens største by, også kaldet Skiathos, ligger på den nordlige del af øen.

Klosteret Annunication er en populær turistattraktion på øen og kaldes sommetider Evangelistria klosteret, som er dedikeret til Jomfru Maria. Det ligger ca. 4 km nord for Skiathos på en bjergskråning, men desværre er nogle af klosterets bygninger, som blev bygget i 1794 nu i ruiner. Men kirken og akkommodation bygninger er blevet restaureret.

Skiathos er forbundet til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, øerne i Kykladerne og Kreta med færge.

Agios Konstantinos Guide

Byen Agios Konstantinos ligger i Phthiotida, Phthiotis i Grækenland. Phthiotida regionen omfatter de nordlige og sydlige kyster på Malia bugten. Regionen fortsætter også indenlands, langs dalen af floden Spercheios og mod syd dækker den de øvre dele af Cephissus Valley. Regionen har også flere bjergkæder, som omfatter Othyrys i nordøst, Tymfristos i vest og Vardousia i sydvest, Oeta i syd og Kallidromo i sydøst.

Phthiotida var en region i det antikke Grækenland og dækkede et område, der nu ligger i den nordlige del af den nuværende region, og den sydlige del af den nuværende Magnesia region.

Byen har en havn med regelmæssige færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Alonnisos.