Sete til Tanger Med færge

Sete Tanger Med færgeruten forbinder Frankrig med Marokko. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 45 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Sete Tanger Med færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sete - Tanger Med færgeselskaber

  • Grandi Navi Veloci
    • 2 Afgange Ugentlig 45 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Sete Tanger Med Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sete Tanger Med ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sete Guide

Sete, tidligere kendt som Cette indtil 1928, er en by i Hérault afdelingen i Languedoc-Roussillon regionen i det sydlige Frankrig. Byen er en kystby og havn, der ligger ved Middelhavets kyst og betragtes som Languedocs Venedig. Byen har to dele; den lave-by er placeringen af havnen og er på tværs af to kanaler og broer; og den høje-by, som ligger på Mont Saint Clair. Populære attraktioner med turister i den lave-by er de smukke huse langs havnen, kanalerne og fiskeri. Pointe Courte delen af byen er også en ”landsby” i en by. Der er cafeer, restauranter og barer.

Tanger Med Guide

Tanger-Med er en fragt-havn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske by Tanger og er en af de største havne ved Middelhavet og blev åbnet i 2007. Den anden fase af byggeriet i havnen begyndte i 2009. Tanger-Med er en fragt-havn, men har også en ny passagerterminal, som erstatter Tanger havn, som en destination for færger og passagerskibe, der ankommer fra Europa. Inde i terminalbygningen er der et vekslebureau, en hæveautomat, og en lille butik, der sælger aviser, bøger, cigaretter, snacks osv. Der er også en cafe på øverste etage.

Tangers historie er meget rig på grund af tilværelsen af mange civilisationer og kulturer fra før det 5. århundrede f.kr.