COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sete - Tanger Med er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sete til Tanger Med færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Marokko side

Sete - Tanger Med færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 42 hr 30 min
  • Get price

Sete Tanger Med færge anmeldelser

 • "Grandi Navi Veloci er de bedste"

  Jeg rejste med Grandi Navi Veloci til Marokko. Jeg er meget taknemmelig, alt var godt.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre

Sete til Tanger Med færge

Sete Tanger Med færgeruten forbinder Frankrig med Marokko. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grandi Navi Veloci. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 42 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sete Tanger Med færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sete Guide

Sete, tidligere kendt som Cette indtil 1928, er en by i Hérault afdelingen i Languedoc-Roussillon regionen i det sydlige Frankrig. Byen er en kystby og havn, der ligger ved Middelhavets kyst og betragtes som Languedocs Venedig. Byen har to dele; den lave-by er placeringen af havnen og er på tværs af to kanaler og broer; og den høje-by, som ligger på Mont Saint Clair. Populære attraktioner med turister i den lave-by er de smukke huse langs havnen, kanalerne og fiskeri. Pointe Courte delen af byen er også en ”landsby” i en by. Der er cafeer, restauranter og barer.


Tanger Med Guide

Tanger-Med er en fragt-havn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske by Tanger og er en af de største havne ved Middelhavet og blev åbnet i 2007. Den anden fase af byggeriet i havnen begyndte i 2009. Tanger-Med er en fragt-havn, men har også en ny passagerterminal, som erstatter Tanger havn, som en destination for færger og passagerskibe, der ankommer fra Europa. Inde i terminalbygningen er der et vekslebureau, en hæveautomat, og en lille butik, der sælger aviser, bøger, cigaretter, snacks osv. Der er også en cafe på øverste etage.

Tangers historie er meget rig på grund af tilværelsen af mange civilisationer og kulturer fra før det 5. århundrede f.kr.