COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sete - Nador er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sete til Nador færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Marokko side

Om bord på færgerne

Sete - Nador færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 38 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 40 hr
    • Get price

Sete til Nador færge

Sete Nador færgeruten forbinder Frankrig med Marokko og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 38 timer 15 minutter mens Balearia servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 40 timer.

Der er 4 overfarter Uge på Sete Nador ruten mellem Frankrig og Marokko. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sete Guide

Sete, tidligere kendt som Cette indtil 1928, er en by i Hérault afdelingen i Languedoc-Roussillon regionen i det sydlige Frankrig. Byen er en kystby og havn, der ligger ved Middelhavets kyst og betragtes som Languedocs Venedig. Byen har to dele; den lave-by er placeringen af havnen og er på tværs af to kanaler og broer; og den høje-by, som ligger på Mont Saint Clair. Populære attraktioner med turister i den lave-by er de smukke huse langs havnen, kanalerne og fiskeri. Pointe Courte delen af byen er også en ”landsby” i en by. Der er cafeer, restauranter og barer.


Nador Guide

Nador er en marokkansk by, der ligger i Rif-regionen i det nordøstlige Marokko og byens havn ligger på Bhar Amezzyan lagunen. Det menes, at Nador blev grundlagt af den berbiske civilisation, og senere regeret af fønikerne, romerne og derefter araberne. Det er ikke sikkert, hvor byen har fået sit navn. Nogle mener, at det kan stamme fra ”Has Nador”, som er en lille bosættelse nær lagunen. Andre, mener dog, at det kan stamme fra det arabiske ord ”Nadar”, som betyder syn og giver mere mening, da Nador er et strategisk punkt for oberservation med Spanien. Uanset hvad, har byen været populær med de fleste af de marrokkanske konger, Kong Imar ibn Idriss II især og Kong Youssef ibn Tachfin.

Der er færgeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spanien og Sete i Frankrig.