COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Salerno - Catania er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sicilien side

Salerno - Catania færgeselskaber

Salerno Catania færge anmeldelser

  • "rejse oplevelse september 2018 "

    Dog - Da vi var henvist til at sove i liggestole i fælles rum var det ikke godt med de 4 kørende tv skærme. De er unødvendige og irriterende. Lidt svært at sove i disse liggestole, med kørende tv - skærme Sluk dem - lav et rum for tv- skærme. og et rum for at sove. ellers roligt skib og venlig betjening for af - og på kørsel ved land sætning. Selv gående passagerer har brug for en cabine at sove i. med venlig hilsen Jens Larsen.

    '' travelled on

    Læs mere Læs mindre

Salerno til Catania færge

Sammenlign og book din Salerno Catania færgebillet fra Italien til Sicilien nu og spar med [--Website--]!

Brug vores Salerno Catania færge guide til at finde al den information du behøver for at booke din færgebillet til Sicilien, inklusiv hvem der sejler på Salerno Catania ruten.

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller booke en færge til Sicilien. Alt du skal gøre er at vælge Salerno til Catania fra menuen til venstre, antal passagerer og søge.

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i det Tyrrhenske Hav, og er hovedstaden i Salerno-regionen, tæt på Amalfi-kysten. Byen er kendt som hjemstedet for den første medicinske skole i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, der er det kulturelle centrum i regionen, er populær blandt besøgende, der nyder at slentre rundt i byen blandt de vidunderlige seværdigheder, hvoraf mange er placeret tæt på bymidten. Byen er præget af en smuk gågade, store torve og dejlige butikker.


Catania Guide

Catania ligger på Siciliens østkyst på Det Ioniske Hav og er øens næststørste by. Byen er beliggende under den imponerende skygge af Etna, eller A Muntagna, som de lokale kalder den. Vulkanen har ødelagt byen ved flere lejligheder og har haft en væsentlig indflydelse på byens historie og dens eksistens. Det mest ødelæggende udbrud var i det 17. århundrede. Catania blev dækket af lava i 1669 og 24 år senere, i 1693, blev byen ødelagt af et jordskælv.
En populær attraktion i byen er katedralen, som er dedikeret til St. Agata, byens skytshelgen. Katedralen står på stedet af en tidligere kirke fra det 11. århundrede, som næsten blev helt ødelagt under jordskælvet i 1693.