COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Salerno - Catania er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sicilien side

Salerno - Catania færgeselskaber

  • 6 Afgange Ugentlig 13 t
  • Få pris

Salerno Catania færge anmeldelser

 • "rejse oplevelse september 2018 "

  Dog - Da vi var henvist til at sove i liggestole i fælles rum var det ikke godt med de 4 kørende tv skærme. De er unødvendige og irriterende. Lidt svært at sove i disse liggestole, med kørende tv - skærme Sluk dem - lav et rum for tv- skærme. og et rum for at sove. ellers roligt skib og venlig betjening for af - og på kørsel ved land sætning. Selv gående passagerer har brug for en cabine at sove i. med venlig hilsen Jens Larsen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Salerno til Catania færge

Salerno Catania færgeruten forbinder Italien med Sicilien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Salerno Catania færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i det Tyrrhenske Hav, og er hovedstaden i Salerno-regionen, tæt på Amalfi-kysten. Byen er kendt som hjemstedet for den første medicinske skole i verden; Schola Medica Salernitana. Byen, der er det kulturelle centrum i regionen, er populær blandt besøgende, der nyder at slentre rundt i byen blandt de vidunderlige seværdigheder, hvoraf mange er placeret tæt på bymidten. Byen er præget af en smuk gågade, store torve og dejlige butikker.


Catania Guide

Catania ligger på Siciliens østkyst på Det Ioniske Hav og er øens næststørste by. Byen er beliggende under den imponerende skygge af Etna, eller A Muntagna, som de lokale kalder den. Vulkanen har ødelagt byen ved flere lejligheder og har haft en væsentlig indflydelse på byens historie og dens eksistens. Det mest ødelæggende udbrud var i det 17. århundrede. Catania blev dækket af lava i 1669 og 24 år senere, i 1693, blev byen ødelagt af et jordskælv.
En populær attraktion i byen er katedralen, som er dedikeret til St. Agata, byens skytshelgen. Katedralen står på stedet af en tidligere kirke fra det 11. århundrede, som næsten blev helt ødelagt under jordskælvet i 1693.