Rostock til Visby færge

Rostock Visby færgeruten forbinder Tyskland med Gotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hansa Destinations. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Rostock Visby færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rostock - Visby færgeselskaber

  • Hansa Destinations
    • 2 Afgange Ugentlig 12 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Rostock Visby Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rostock Visby ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rostock Guide

Den tyske by Rostock ligger i Mecklenburg-Vorpommern regionen i det nordlige Tyskland på Warnow floden. Byens centrum er omkring 12 km syd fra Østersøens kyst. En populær attraktion i byen, og måske en af de smukkeste, er Neuer Markt. Der findes også det gotiske rådhus fra det 13. århundrede, der fik en barok facade og festsal tiløjet i det 18. århundrede, såvel som seks 15. og 16. århundrede gavlhuse.

I 1942 blev mange af de andre historiske bygninger ødelagt i luftangreb. Byen er desuden hjem til Rostock Universitet, der blev grundlagt i 1419 og er en af de ældste universiteter i verden.

Rostocks havn er Tysklands største og er vokset til at blive en af Europas vigtigste. Der er fremragende vejforbindelser og faciliteter, inklusiv cafeer, restauranter, shopping områder og et vekselkontor. Der er færgeservicer til Gedser i Danmark (sejltid ca. 2 timer), Trelleborg i Sverige (sejltid ca. 5 timer og 45 minutter) og en hurtigfærge til Hank i Finland (sejltid ca. 22 timer).