Flesland til Bergen færge

Flesland Bergen færgeruten forbinder Norge med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Rødne Fjord Cruise. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Flesland Bergen færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Flesland - Bergen færgeselskaber

  • Rødne Fjord Cruise
    • 14 Afgange Ugentlig 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Flesland Bergen Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Bergen Guide

Byen og havnen Bergen ligger på Norges vestkyst, på Bergenhalvøen, og er sommetider kendt som byen af de syv bjerge. Som indgangen til fjordene, er Bergen en international by, der er fuld af charme og historie, som bare venter på at blive udforsket. De norske fjorde er nok en af verdens mest spektakulære naturlige turistattraktioner og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område.

Der er en række kulturelle institutioner i byen, som er populære blandt turister. Byen er også vært for en række festivaler hvert år, som inkluderer Bergen Internationale Festival og Bergen Internationale Film Festival.

Bergens havn er den største i Norge, og herfra er der færgeforbindelser til Danmark, Haugesund, Stavanger, Sognefjord og Nordfjord.