COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Riga - Helsingfors er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Riga - Helsingfors færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 18 hr 45 min
    • Get price

Riga til Helsingfors færge

Riga Helsingfors færgeruten forbinder Letland med Finland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tallink Silja. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 18 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Riga Helsingfors færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Riga Guide

Den største by i Letland er Riga, som er placeret på Rigabugten, ved mundingen af floden Daugava. Letlands hovedstads historie går tilbage over 800 år til 1201 og er blevet erklæret en Unesco verdensområde for sin Art Nouveau/Jugendstil arkitektur. En populær attraktion i byen er Dome katedral, som er kendt verden over for sit akustikorgel. Om sommeren holdes der en række musikfestivaler i byen med opera, jazz og rock. Byen har også mange interessante museer, udstillinger og kunstgalleri.

Den kommercielle havn i Riga ligger i hjertet af byen. Mange hoteller og restauranter ligger indenfor 5 minutters gang fra den gamle bydel i Vecriga området. Der er færgeservicer fra Riga havn til Stockholm i Sverige, med en sejltid på ca. 17 timer og Lübeck i Tyskland, med en sejltid på ca. 31 timer.


Helsingfors Guide

Helsinki er Finlands hovedstad og ligger i den sydlige del af landet på bredden af Den Finske Bugt. Byen er ganske lille, og det derfor nemt at udforske byens arkitektur, kultur, og parker tilfods. Derudover er der skove, den smukke kystlinje, og mange øer i omegnen.

En populær attraktion i byen er Finlands nationalmuseum, som indeholder en stor samling, der strækker sig fra forhistorisk tid og frem til i dag. Museet ligger i en neo-middelalderborg, som er en populær attraktion i sig selv. For besøgende der nyder historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Der er daglige færgeforbindelser fra Helsinki til Estland, Sverige og Tyskland. Helsinki kan også nås med færge fra Rusland og Polen.