polferries_scandinavia

Scandinavia

Drevet af PolferriesGdansk Nynæshamn ruten

Polferries moderne og luksuriøse færge Skandinavia kan bære op til 1800 passagerer og 500 biler. Om bord finder du et stort udvalg af kabiner, sæder, butik, barer, restauranter, cafeterier, biograf, legeområde og meget mere.

Kabiner/sæder ombord

M/F Scandinavia har et stort udvalg af indvendige og udvendige kabiner ombord, som alle har eget bad. Hvis du foretrækker at rejse uden kabine er der et antal siddepladser ombord, men disse kan ikke forudbestilles.

Mad og drikke ombord

Der er et udvalg af spise- og drikkesteder ombord på færgen, inklusiv to restauranter som serverer et stort udvalg af retter. Vivaldi Restaurant byder på god mad og en fantastisk udsigt over Østersøen, mens Zorba Restaurant ligger centralt på færgen og serverer græske retter i hyggelige omgivelser. Hvis du lyst til lidt af hvert blandt et stort udvalg af retter kan du besøge buffet restauranten i cafeteriet. Der er også en cafe, som om natten forvandles til en natklub, mens der på det øverste dæk er en panorama bar med 200 sæder, som serverer et stort udvalg af drinks.

Shopping ombord

Butikkerne ombord sælger et stort udvalg af tobak, alkohol, parfumer, aftershave, kosmetik og designertøj.

Yderligere faciliteter ombord

M/F Scandinavia har en biograf med 200 sæder som viser op til 2 film per rejse, et kasino med spilleautomater, roulette og blackjack borde. Der er et åbent dæk med en ”have”, hvor du kan strække dine ben.

Rejsende med børn

Færgen har et legerum som holder de yngre passagerer underholdt under rejsen.

Tilgængelighed

Færgen har kabiner som er tilpasset med handikapfaciliteter.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Scandinavia guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Om bord Scandinavia

polferries_scandinavia_cinema polferries_scandinavia_lux_cabin polferries_scandinavia_lux_cabin_beds polferries_scandinavia_panorama_bar polferries_scandinavia_panorama_bar_2 polferries_scandinavia_panorama_bar_3 polferries_scandinavia_reception polferries_scandinavia_reception_far polferries_scandinavia_seating polferries_scandinavia_vivaldi_restaurant polferries_scandinavia_vivaldi_restaurant_2 polferries_scandinavia_vivaldi_restaurant_sign polferries_scandinavia_zorba_restaurant

Andre Polferries færger

Scandinavia anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!