Pesaro til Zadar færge

Pesaro Zadar færgeruten forbinder Italien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Gomo Viaggi. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Pesaro Zadar færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pesaro - Zadar færgeselskaber

  • Gomo Viaggi
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t
    • Få pris

Pesaro Guide

Pesaro er en by i den italienske region Marche.
Fiskeri, møbelindustrien og turisme er de største styrker i den lokale økonomi.
Operakomponisten Gioacchino Rossini blev født i Pesaro i 1792. I anledning af dette, er Rossini Opera Festival en årlig begivenhed, samt Conservatorio Statale di Musica ”Gioanchino Rossini”, som blev grundlagt i minde om komponisten.

Zadar Guide

Zadar er en af Kroatiens mest populære turistmål. Byen ligger ved Adriaterhavskysten, nord for Split og Dubrovnik og omkring 3 timers kørsel fra Zagreb. Den gamle by har en række romerske ruiner, smukke kirker og nogle dejlige strande, som alle er populære blandt besøgende. Der er også nogle dejlige øer og nationalparker, der alle er indenfor rækkevidde af byen. En populær attraktion i Zadar er det daglige marked, der betragtes som et af de bedste i landet og har et stort udvalg af friske råvarer. Byen er især kendt for sit store antal af kirker.