Book en København færge

København færgehavn i Danmark forbinder dig med Oslo i Norge med et valg af op til 7 afgange ugentligt. Sejltiden for København til Oslo overfarten er fra 19 timer, og med DFDS Seaways.

København havnekort

Tryk her for kort

København færge alternativer

København færgeservicer

 • DFDS Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 19 t
  • Få pris

København Guide

København befinder sig på Sjælland og er Danmarks hovedstad. Københavner en af de største havne i østersøen. Den strækker sig fra Svanemølle strand til Hvidovre i mange mindre porte, Nordhavn, Refshaleø, inderhavnen, Holmen, Sydhavn og Prøvesten. København og Malmø har desuden en delt port, der tildels ligger i Nordhavn.
Færgerne transporterer forskellig fragt, såvel som passagerer. De tre krydstogt terminaler hedder Langelinje Kaj, Nordre Toldbod og Ocean Kaj.

Hvad kan man lave i København?

Fra turistseværdigheder som Rundetårn til perler som Gråbrødretorv, har København et overvæld af kunst, kultur og historie at tilbyde til både den nybesøgende og den gamle beboende. De mere kendte dele af København indbefatter slottene Rosenborg, Christiansborg og Amalienborg, fra det 17- og 18.århundrede, der kan tåle nok så mange besøg uden at miste deres strålende følelse af dansk historie.

Christiansborg er i dag hjemsted for folketinget og højesterettet, imens Rosenborg herberger kronjuvelerne. Amalienborg bliver stadig brugt af den kongelige familie, men er stadig delvist åben for besøgende.
Nyhavn er endnu et sted, som man ikke kan blive træt af. Med dens maleriske huse, dejlige små caféer og tre huse der engang var hjemsteder for forfatteren HC Andersen, er der meget at se, smage på og opdage.
Når man nu nævner HC Andersen, har du været i København før, men aldrig set den Lille Havfrue på grund af den store turisttiltrækning, er det på højeste tide at give hende et lille besøg – dog helst ikke i sommermånederne, da hun nærmest slet ikke kan ses for turister fra maj til september. Ellers kan du tage til HC Andersen eventyrhuset, hvis du ikke kan få nok af den ikoniske danske forfatter.

Kan du ikke få nok af museer, er der ingen fare for, at du vil kede dig med alt det som København tilbyder – fra nationalmuseet, med sin diverse samling af alt muligt fra Danmarks historie, til Glyptoteket for dine kunstmangler, frem til det zoologiske museum, geologiske museum og Tycho Brahe planetarium. For noget lidt anderledes kan du tage en smut til Kronprincessegade 30, for at se et fint udvalg af blandt andet islamisk kunst.

I den Botaniske Have, der ligger ved siden af Rosenborg, kan man nyde en stille stund både udenfor og indeni palmehuset, og museerne Statens Naturhistoriske Museum og Statens Museum for Kunst, der ligger i haven.
Modsat operahuset og omkring hjørnet for Amalienborg, ligger et nyt område, der hedder Ofelia plads. Pladsen byder på gratis kultur- og musikevents, med en fantastisk tillokkende atmosfære. Fra Ofelia plads kan man tage færgebussen eller den nye bro til Papirøen, hvor Københavns Street Food kan findes med over 60 boder, når man er ved at blive sulten.

Hvordan kommer man omkring i København?

København har gode offentlige transportmidler, fra bus til metro til tog. Mange af de stor seværdigheder ligger dog indenfor gåafstand fra hinanden.

Sådan kommer du til København havn

 • Med bil

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Med tog

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Med bus

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Parkering

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Adresse

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • København overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af København før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores København overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.