Nynæshamn til Rostock færge

Nynæshamn Rostock færgeruten forbinder Sverige med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hansa Destinations. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Nynæshamn Rostock færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Nynæshamn - Rostock færgeselskaber

  • Hansa Destinations
    • 2 Afgange Ugentlig 17 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Nynæshamn Rostock Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Nynæshamn Rostock ruten er for en bil og 2 passagerer.

Nynæshamn Guide

Den svenske by og havn Nynæshamn, ligger i Stockholms kommune, omkring 60 km syd for Stockholm. Havnen er en af hoveddestinationerne på det svenske fastland, hvorfra færger afgår til Gotland. Om sommeren besøger mange byen, da den er et populært feriested blandt svenskere. Om sommeren er byen vært for en havnefest, hvor havnen er fuld af både i alle størrelser. Sammen med de lokale håndværker messer, vil besøgende også finde en række restauranter og butikker, der sælger lokalt fremstillet varer. Der er ikke meget at se i denne moderne by, som generelt er fuld af moderne, uinteressante, bygninger.

Der er færgeforbindelser fra Nynæshamn til Gotland og Gdansk i Polen.

Rostock Guide

Den tyske by Rostock er den største by i den nordlige delstat Mecklenburg-Vorpommern og ligger omkring 12 km fra Østersøkysten, på bredden af Warnow-floden. Rostocks universitet blev grundlagt i 1419 og er en af de ældste i Tyskland og i verden. Universitetets botaniske have, Botanischer Garten Universitat Rostock, er åben for offentligheden, og er et dejligt sted at besøge.

Rostock er hjemsted for den årlige Hanse Sail Festival, hvor man kan se mange store sejlskibe og museum fartøjer. Festivalen er meget populær og tiltrækker omkring 1,5 millioner besøgende hvert år. Byen er også vært til den årlige jazz-festival ”Jazzfestival an der Ostsee,” der bliver holdt i juni.

Byens havn er en af de vigtigste havne i Europa og er Tysklands største. Der er færgeservicer fra Rostock til Gedser i Danmark (2 timer), Trelleborg i Sverige (5 timer og 45 minutter), og en hurtigfærge til Hank i Finland (22 timer).