COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Langesund - Hirtshals er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Norge til Danmark side

Langesund - Hirtshals færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price

Langesund Hirtshals færge anmeldelser

 • "God tur"

  God tur, dejlig båd

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "God kvalitet og service for pengene"

  👍👍👍👍

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "God færgetur der gav flere oplevelser end forventet"

  En super behagelig overfart med dejlig buffet og musikalsk indslag.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Direct Ferries er et skodfirma"

  At vi i det hele taget kom hjem før tid er på nogen måder Direct Ferries skyld,kun en utrolig god service fra Fjordlines side gjorde at vi kom hjem en dag før tid. Vi havde igennem Direct Ferries bestilt en overfart til søndag d.19/8 men for en sikkerheds skyld købte vi en Flexi billet da vi ikke viste hvornår vi ville være i Langesund,dette ville jeg så ændre halvanden døgn før men kunne ikke får lov til det via hjemmesiden som blev ved med at skrive at jeg ikke kunne flytte en reservation til datid,og i min verden er en flytning fra d.19/8 til d.18/8 ikke datid. Hele fredagen forsøgte jeg til Til en minnuttakst på kr.19.22 da Norge ikke er et EU land at få kontakt til deres kundeservice men uden held,hele denne mobilregning er løbet op i kr.475.- Vi fik så fat i Fjordlines kundeservice som bad os at køre ned til Langesund færgehavn men de kunne ikke love at der var plads,og de ville ikke flytte vores reservation for hvis der ikke var plads lørdag havde vi så ingen reservation til søndag. Ved et held blev vi henvist til chance køen og som tiden skred frem havde de pakket færgen så der var plade til os med bil og campingvogn. Jeg vil aldrig mere benytte Direct Ferries og har efterfølgende læst et hav af negative anmeldelser på Thrustpilot fra lige så utilfredse kunder som jeg selv,og havde jeg læst dem før jeg bestilte min billet ville jeg ikke ha' benyttet Direct Ferries for de aner ikke hvad god kundeservice er. SLUTTELIG VIL JEG GIVE EN KÆMPE ROS TIL FJORDLINES FOR DERES VELVILJE OG PRIMA SERVICE,OG HAVDE JEG KUNNE LOGGE IND PÅ FJORDCLUB SOM JEG ER MEDLEM AF,VAR VORES OVERFART BLEVET BESTILT DER. TUSIND TAK FJORDLINES I SKAL VIDE AT I HAR EN STOR PLADS I MIT HJERTE.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Langesund til Hirtshals færge

Langesund Hirtshals færgeruten forbinder Norge med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Fjord Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Langesund Hirtshals færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Langesund Guide

Den norske havneby Langesund er en af Norges mest populære destinationer i sommermånederne.
Byen har en langvarig tradition, der kan spores tilbage til 1765, som havn for tømmer, skibsbyggeri og is, og er placeret iblandt smukke omgivelser ved en fjord, der deler navnet Langesund.

Besøgende kan tage en spadseretur gennem byen, og vil se masser af eksempler på velbevarede og restaurerede bygninger, der går tilbage til det 18. århundrede. For besøgende der er interesseret i at udforske, er området omkring byen kendt for sin interessante geologi og flora. Langesunds popularitet som sommer destination stammer fra de store antal solskinsdage, den modtager hvert år.

Især populært blandt turister er eksempelvis Wrightegaarden, der er vært for mange udendørs events om sommeren, generelt i weekenderne. Berømte musikere der har optrådt ved Wrightegaarden inkluderer Bob Dylan, Elton John, A-Ha, og Little Richard. Byens mest berømte milepæl er Langoytangen fyrtårn, der befinder sig på toppen af Langoya, en kilometerlang ø lige udenfor Langesund.

Byens havn tilbyder året rundt færgeforbindelser til Hirtshals i Danmark. Havnen har fire kortophold-parkeringspladser, lige uden for terminalen. Indenfor er der automater, der forsyner med snacks og forfriskninger.


Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby, der ligger på toppen af Jylland, på kysten af øen Vendsyssel-Thy. Byen blev udviklet omkring en havn, der blev bygget mellem 1919 og 1931 og blev forbundet til resten af Danmark via en jernbanestrækning mellem Hirtshals og Hjørring i 1925. Byens fiskerflåde er nu et af de største i Danmark, og spiller med turisme en vigtig rolle i byens økonomi.

Byens butikker holdes travle af passagerer, der kommer fra byens havn. Dette er især tilfældet for de norske passagerer, der handler i byen året rundt. En af de mest populære attraktioner i byen er Nordsøen Oceanarium, som er et af Europas største akvarier og har over 70 forskellige arter i sin samling.

Der er færgeforbindelser fra Hirtshals til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjör og Torshavn.