Klaipeda til Rostock færge

Klaipeda Rostock færgeruten forbinder Litauen med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TT Line. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 26 timer 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Klaipeda Rostock færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Klaipeda - Rostock færgeselskaber

  • TT Line
    • 4 Afgange Ugentlig 26 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Klaipeda Rostock Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Klaipeda Rostock ruten er for en bil og 2 passagerer.

Klaipeda Guide

Byen Klaipeda ligger ved mundingen af floden Dane i Litauen. Den ligger på stedet, hvor floden løber ud i Østersøen og er landets tredje største by. Byen har en rig historie og en varieret fortid, og har i forskellige perioder været underlagt hertugdømmet Preussen, det tyske kejserrige og den sovjetiske Socialistiske Republik.

Denne arv gør byen til et interessant sted at besøge, med de fleste attraktioner i centrum. Nogle af byens ældre bygninger har maleriske bindingsværk konstruktion, af lignende slags til bygninger i Danmark, Tyskland, Frankrig, England og det sydlige Sverige.

Byens is-frie havn spiller en vigtig rolle i Litauens transportnetværk. Den tilbyder året rundt forbindelser til landets hav-, jernbane-, og landeruter fra øst mod vest. Havnen fungerer både som passager- og fragttransport, og der er færgeforbindelser til Kiel og Karlshamn.

Rostock Guide

Den tyske by Rostock er den største by i den nordlige delstat Mecklenburg-Vorpommern og ligger omkring 12 km fra Østersøkysten, på bredden af Warnow-floden. Rostocks universitet blev grundlagt i 1419 og er en af de ældste i Tyskland og i verden. Universitetets botaniske have, Botanischer Garten Universitat Rostock, er åben for offentligheden, og er et dejligt sted at besøge.

Rostock er hjemsted for den årlige Hanse Sail Festival, hvor man kan se mange store sejlskibe og museum fartøjer. Festivalen er meget populær og tiltrækker omkring 1,5 millioner besøgende hvert år. Byen er også vært til den årlige jazz-festival ”Jazzfestival an der Ostsee,” der bliver holdt i juni.

Byens havn er en af de vigtigste havne i Europa og er Tysklands største. Der er færgeservicer fra Rostock til Gedser i Danmark (2 timer), Trelleborg i Sverige (5 timer og 45 minutter), og en hurtigfærge til Hank i Finland (22 timer).