Zante

Sammenlign færger fra Zakynthos til Italien

Der er 2 ferry routes mellem Zakynthos og Italien med 2 afgange ugentligt. Ventouris Ferries leverer 1 routes, Zakynthos til Bari som sejler 1 gange dagligt. Red Star Ferries leverer 1 routes, Zakynthos til Brindisi som sejler 1 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Zakynthos til Italien for at tjekke informasjon.

Zakynthos Italien kort

Tryk her for kort

Færger fra Zakynthos til Italien

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.