Thailand

Sammenlign færger fra Thailand til Koh Tao Island

Der er 4 ferry routes mellem Thailand og Koh Tao Island med 49 afgange ugentligt. Lomprayah High Speed Ferries leverer 4 routes, Surat Thani City til Koh Tao (Mae Haad Pier) sejler 14 gange dagligt, Chumphon (Lomprayah Pier) til Koh Tao (Mae Haad Pier) sejler 14 gange dagligt, Donsak (Laem Thuat Donsak Pier) til Koh Tao (Mae Haad Pier) sejler 14 gange dagligt, & Bangkok til Koh Tao (Mae Haad Pier) som sejler 7 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Thailand til Koh Tao Island for at tjekke informasjon.

Thailand Koh Tao Island kort

Tryk her for kort

Om Thailand:

Thailand ligger i midten af den indokinesiske halvø i Sydøstasien, og har mange øer beliggende ud for både vestkysten og østkysten.

Thailand, som er et af de mest besøgte lande i Asien, har et væld af attraktioner, som spænder fra fantastiske landskaber til det verdenskendte køkken. Nogle af de smukkeste øer i verden ligger i Andamanhavet, mens regionen i norden har tæt jungle og utallige templer.

Den livlige hovedstad Bangkok har en forskelligartet karakter; buddhistiske templer, street food, højhuse og natklubber. På den anden side, er Chiang Mai, den nordlige provins knudepunkt, en fjern by i de rullende Himalaya bakker kendt for sine fantastiske helligdomme.

De thailandske øer er en af landets største tiltrækninger, hvilket betyder at rejser med færge er en god måde at komme omkring. Der er et omfattende netværk af færgeforbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt i Thailand-bugten.