Thailand

Sådan bookes færger fra Thailand til Koh Tao Island

Der er 4 færgeruter mellem Thailand og Koh Tao Island med 35 afgange ugentligt. Songserm leverer 3 ruter, Chumphon (Matapon Pier) til Koh Tao (Mae Haad Pier) sejler 7 afgange ugentligt, Koh Phangan (Thong Sala Pier) til Koh Tao (Mae Haad Pier) omkring 7 gange ugentligt & Koh Samui (Nathon Pier) til Koh Tao (Mae Haad Pier) omkring 4 gange ugentligt. Lomprayah High Speed Ferries leverer 4 ruter, Koh Phangan (Thong Sala Pier) til Koh Tao (Mae Haad Pier) sejler 7 afgange ugentligt, Koh Samui (Mae Nam Pier) til Koh Tao (Mae Haad Pier) omkring 7 gange ugentligt, Chumphon (Lomprayah Pier) til Koh Tao (Mae Haad Pier) omkring 2 gange ugentligt & Surat Thani (Tapee Pier) til Koh Tao (Mae Haad Pier) omkring 1 gang ugentlig.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Thailand til Koh Tao Island for at tjekke informasjon.

Thailand Koh Tao Island kort

Tryk her for kort

Om Thailand:

Thailand ligger i midten af den indokinesiske halvø i Sydøstasien, og har mange øer beliggende ud for både vestkysten og østkysten.

Thailand, som er et af de mest besøgte lande i Asien, har et væld af attraktioner, som spænder fra fantastiske landskaber til det verdenskendte køkken. Nogle af de smukkeste øer i verden ligger i Andamanhavet, mens regionen i norden har tæt jungle og utallige templer.

Den livlige hovedstad Bangkok har en forskelligartet karakter; buddhistiske templer, street food, højhuse og natklubber. På den anden side, er Chiang Mai, den nordlige provins knudepunkt, en fjern by i de rullende Himalaya bakker kendt for sine fantastiske helligdomme.

De thailandske øer er en af landets største tiltrækninger, hvilket betyder at rejser med færge er en god måde at komme omkring. Der er et omfattende netværk af færgeforbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt i Thailand-bugten.