Sammenlign færger fra Singapore til Bintan Island
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Singapore

Singapore er et ø land i Sydøstasien, som ligger på den sydlige spids af Malay-halvøen.

På trods af at være sådan et lille land, har Singapore udviklet sig til et stort kommercielt punkt, med et af verdens største finansielle centre.

For mange år siden, var Singapore bare et beskedent fiskerleje, befolket af et indfødt forlig. Men i dag vil besøgende finde en livlig kosmopolitsk by med højhuse, anlagte haver og rig kulturarv.

Bortset fra at være en fantastisk destination, er Singapore også et godt punkt for videre rejse til de omkringliggende øer. Færger afgår fra Singapores to hovedhavne ved Harbourfront Centre og Tanag Merah, og sejler til mange destinationer i Riau øgruppen, inklusiv Batam, Bintan og Great Karimon.

Størstedelen af færger fra Singapore sejler til Batam, som bare ligger 20 kilometer væk over Singapore strædet. Færgerne er behagelige, hurtige og sejler dagligt, året rundt. Færger til Batam sejler fra Harbourfront Centre færgeterminal.

Færger til Bintan sejler fra Tanah Merah færgerterminal, til Bandar Bentan Telani nord på øen og Tanjung Pinang sydvest på øen. Overfarten tager omkring en time, og der er daglige afgange, året rundt.

Om Bintan Island

Den indonesiske ø, Bintan ligger blandt Riau øgruppen, med Singapore over strædet.

Efter Bali, er Bintan den mest populære destination i Indonesien, med primært fokus på de ni feriesteder på den nordlige side af øen, som er kendt som Bintan Resorts.

Bintan Resorts ligger på et område på omkring 300 hektar, og har uspolerede hvide strande, luksus hoteller, designer golfbaner, verdensklasse faciliteter og et tropisk klima.

De fleste besøgende ankommer med færgen fra Singapore Tanah Merah havn, som ankommer til Bandar Bentan Telani i norden og Tanjung Pinang i vesten. Bintan Resorts Ferries sejler til Betan Telani på lidt under en time, mens Sindo Ferry sejler til Tanjung Pinang i vsten på omkring 2 timer.

Færger fra Singapore til Bintan Island

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking