Singapore

Sådan bookes færger fra Singapore til Bintan Island

Der er 2 færgeruter mellem Singapore og Bintan Island med 29 afgange ugentligt. Bintan Resort Ferries leverer 1 rute, Tanah Merah til Bandar Bentan Telani som sejler 17 gange ugentligt. Sindo Ferry leverer 1 rute, Tanah Merah til Tanjung Pinang som sejler 9 gange ugentligt. Majestic Fast Ferry leverer 1 rute, Tanah Merah til Tanjung Pinang som sejler 3 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Singapore til Bintan Island for at tjekke informasjon.

Singapore Bintan Island kort

Tryk her for kort

Om Singapore:

Singapore er et ø land i Sydøstasien, som ligger på den sydlige spids af Malay-halvøen.

På trods af at være sådan et lille land, har Singapore udviklet sig til et stort kommercielt punkt, med et af verdens største finansielle centre.

For mange år siden, var Singapore bare et beskedent fiskerleje, befolket af et indfødt forlig. Men i dag vil besøgende finde en livlig kosmopolitsk by med højhuse, anlagte haver og rig kulturarv.

Bortset fra at være en fantastisk destination, er Singapore også et godt punkt for videre rejse til de omkringliggende øer. Færger afgår fra Singapores to hovedhavne ved Harbourfront Centre og Tanag Merah, og sejler til mange destinationer i Riau øgruppen, inklusiv Batam, Bintan og Great Karimon.

Størstedelen af færger fra Singapore sejler til Batam, som bare ligger 20 kilometer væk over Singapore strædet. Færgerne er behagelige, hurtige og sejler dagligt, året rundt. Færger til Batam sejler fra Harbourfront Centre færgeterminal.

Færger til Bintan sejler fra Tanah Merah færgerterminal, til Bandar Bentan Telani nord på øen og Tanjung Pinang sydvest på øen. Overfarten tager omkring en time, og der er daglige afgange, året rundt.

Om Bintan Island:

Den indonesiske ø, Bintan ligger blandt Riau øgruppen, med Singapore over strædet.

Efter Bali, er Bintan den mest populære destination i Indonesien, med primært fokus på de ni feriesteder på den nordlige side af øen, som er kendt som Bintan Resorts.

Bintan Resorts ligger på et område på omkring 300 hektar, og har uspolerede hvide strande, luksus hoteller, designer golfbaner, verdensklasse faciliteter og et tropisk klima.

De fleste besøgende ankommer med færgen fra Singapore Tanah Merah havn, som ankommer til Bandar Bentan Telani i norden og Tanjung Pinang i vesten. Bintan Resorts Ferries sejler til Betan Telani på lidt under en time, mens Sindo Ferry sejler til Tanjung Pinang i vsten på omkring 2 timer.