Bintan Resort Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Bintan Resort Ferries

Bintan Resort Ferries opererer færgeforbindelsen imellem Tanah Merah i Singapor og Bintan ø i Riau arkipelag i Indonesien.

Firmaet blev grundlagt i 1994, baseret i World Trade Centret, der i dag er kendt som havnefronten af Singapor. Bintan Resort Ferries katamaranen sejler med krydstogt farter af 37 knober, med højteknologisk navigationsudstyr og monitor systemer, der gør rejsen behagelig.

Der findes fire katamaraner, de to nyere med 300 sæder, 57 af hvilke er premium. Passagerer der sejler premium eller ”emerald class,” kan overspringe køerne ved immigration på deres ankomst til Bintan, og lade specialt udpegede personale sørge for processen for dem, hvilket gør ventetiden meget kortere.

Disse nye skibe hedder Wan Seri Beni og Wan Sendari, og de originale skibe hedder Aria Bupala og Indera Bupala, og tager henholdsvis op til 262 og 286 passagerer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Bintan Resort Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking