COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tanah Merah - Bandar Bentan Telani er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Singapore til Bintan Island side

Tanah Merah - Bandar Bentan Telani færgeselskaber

    • 11 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Tanah Merah til Bandar Bentan Telani færge

Tanah Merah Bandar Bentan Telani færgeruten forbinder Singapore med Bintan Island. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Bintan Resort Ferries. Der er op til 11 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Tanah Merah Bandar Bentan Telani færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Tanah Merah Guide

Regionen Tanah Merah ligger i det østlige Singapore og består hovedsageligt af private ejendomme, lette indutri parker og land klubber. East Coast Park er også beliggende tæt ved. Landet blev skabt i 1970’erne, da de fleste af regionens bakker blev jævnet med jorden og dumpet i havet.

Der er en række transportruter, der tjener forstæderne, hvilket gør den tilgængelig for alle.

Området er også hjemsted for Tanah Merah færgeterminal, som har færgeforbindelser til de indonesiske Riau øer.


Bandar Bentan Telani Guide

Bandar Bentan Telani ligger på den vestlige spids af Bintan Resorts, som er et område på den nordlige kyst af den indonesiske ø Bintan. Området er populært blandt turister, der kan nyde den dejlige atmosfære, spille golf, dyrke vandsport eller blot dase på stranden. Det er en familievenlig destination, der omfatter fem privatejet badebyer, fire golfbaner og mange andre faciliteter og attraktioner.

Bintan Island, eller Negeri Segantang Lada, er en ø i Riau øhav i Indonesien og er del af Riau Islands Province. Dens administrative region er Bintan Island Regency, som er en af seks administative regioner i Riau Islands Province. Byen Tanjung Pinang er et selvstændigt område indenfor Bintan Island.

Der er en færgeoverfart mellem Bandar Bentan Telani og Tanah Merah i Singapore, der tager omkring 45 minutter.