Tanah Merah til Bandar Bentan Telani færge

Tanah Merah Bandar Bentan Telani færgeruten forbinder Singapore med Bintan Island. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Bintan Resort Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time.

Sejltiden og hyppigheden for Tanah Merah Bandar Bentan Telani færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Tanah Merah - Bandar Bentan Telani færgeselskaber

  • Bintan Resort Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time
    • Få pris

Gennemsnitlige Tanah Merah Bandar Bentan Telani Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Tanah Merah Guide

Regionen Tanah Merah ligger i det østlige Singapore og består hovedsageligt af private ejendomme, lette indutri parker og land klubber. East Coast Park er også beliggende tæt ved. Landet blev skabt i 1970’erne, da de fleste af regionens bakker blev jævnet med jorden og dumpet i havet.

Der er en række transportruter, der tjener forstæderne, hvilket gør den tilgængelig for alle.

Området er også hjemsted for Tanah Merah færgeterminal, som har færgeforbindelser til de indonesiske Riau øer.

Bandar Bentan Telani Guide

Bandar Bentan Telani ligger på den vestlige spids af Bintan Resorts, som er et område på den nordlige kyst af den indonesiske ø Bintan. Området er populært blandt turister, der kan nyde den dejlige atmosfære, spille golf, dyrke vandsport eller blot dase på stranden. Det er en familievenlig destination, der omfatter fem privatejet badebyer, fire golfbaner og mange andre faciliteter og attraktioner.

Bintan Island, eller Negeri Segantang Lada, er en ø i Riau øhav i Indonesien og er del af Riau Islands Province. Dens administrative region er Bintan Island Regency, som er en af seks administative regioner i Riau Islands Province. Byen Tanjung Pinang er et selvstændigt område indenfor Bintan Island.

Der er en færgeoverfart mellem Bandar Bentan Telani og Tanah Merah i Singapore, der tager omkring 45 minutter.