Lanzarote

Sådan bookes færger fra Lanzarote til La Graciosa

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Lanzarote og La Graciosa leveret af 2 færgeselskaber – Biosfera Express & Lineas Maritimas Romero. Orzola til La Graciosa (Caleta del Sebo) færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 25 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Lanzarote La Graciosa overfarten mellem Orzola og La Graciosa (Caleta del Sebo).

Lanzarote La Graciosa kort

Tryk her for kort

Færger fra Lanzarote til La Graciosa

Om Lanzarote:

Lanzarote er den fjerde største og den østligste af De Kanariske Øer, der ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst.

Øen er opstået fra vulkansk aktivtet mere end tvye millioner år siden, og byder på spektakulære landskaber og scenerier. Med sit konstante varme forårsvejr, er det en destination, der kan nydes året rundt.

Øens hovedstad, Alcudia, ligger på den sydøstlige del og er hoved havnen. Herfra er der forbindelse til de andre kanariske øer, herunder Tenerife, Gran Canaria og La Palma.

Færgeoverfarter mellem Lanzarote og det spanske fastland er lange, men drives af moderne færger, som garanterer en behagelig rejse.

Playa Blanca på den sydvestlige side af havnen, er basen for overfarter fra Lanzarote til naboen Fuerteventura.