Jersey

Sammenlign færger fra Jersey til Sark

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Jersey og Sark leveret af 1 færgeselskab – Manche Iles Express. Jersey (St Helier) til Sark færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 1 time 10 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Jersey Sark overfarten mellem Jersey (St Helier) og Sark.

Jersey Sark kort

Tryk her for kort

Færger fra Jersey til Sark

Om Jersey:

Jersey er den største af Kanaløerne, og er en britisk krone, som ligger lige ud for Normandiets kyst.

Øen har mange strande og kystlinje aktiviteter. Nord og øst kysterne har sten svømmebassenger, som er ideel for børn, mens syd og vest har gyldne sandstrande med lys blåt hav.

Men Jersey er mere end bare strand, og her er masser af spændende seværdigheder og historiske steder, som venter på at blive udforsket, inklusiv et slot fra det 14. århundrede og Storbritanniens første beton fyrtårn.

For en forholdsvis lille ø, tilbyder Jersey et stort udvalg af færgeruter fra sin havn i St. Helier på den sydlige kyst. Man kan sejle til de andre Kanaløer, det nordlige Frankrig og det sydlige England.

Om Sark:

Sark er den fjerde mindste af Kanaløerne, og er del af Bailiwick af Guernsey, som ligger ud for Normandiets kyst.

En ferie på Sark, er som at træde tilbage i tiden. Dette bilfrie paradis har ingen biler, kun traktorer, cykler, heste og vogne bruges til at komme rundt på øen, hvilket giver et utrolig afslappet tempo på øen.