Italy

Sammenlign færger fra Italien til Tremiti Øerne

Der er flere færgeoverfarter fra Italien til Tremiti Øerne. Færger forbinder pt. 4 havne i Italien med 2 Havne i Tremiti Øerne.

Der er 4 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv NLG & Gruppo Armatori Garganici. Den kortest overfart tager omkring 1 time 0 minut (San Domino (Tremiti)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Italien og Tremiti Øerne. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Italien Tremiti Øerne kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Tremiti Øerne:

Tremiti øerne er en smuk øgruppe, som består af fem øer i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøen.

San Domino er den største i øgruppen, og er kendt som ”den grønne perle af Adriaterhavet”. Som den mest udviklede ø i øgruppen og den eneste med en sandstrand, er San Domino den mest populære ø blandt turister.