Hokkaido

Sammenlign færger fra Hokkaido til Japan

Der er flere færgeoverfarter fra Hokkaido til Japan. Færger forbinder pt. 3 havne i Hokkaido med 5 Havne i Japan.

Der er 41 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv MOL Ferry & Shin Nihonkai Ferry. Den kortest overfart tager omkring 12 time 5 minut (Akita).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Hokkaido og Japan. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Hokkaido Japan kort

Tryk her for kort

Om Hokkaido:

Hokkaido, tidligere kendt som Ezo, er den næststørste ø i Japan og den nordligste præfekturet.

Da den kun blev bosat af japanerne i de sidste 100 år, har Hokkaido både store områder af uspolerede skønhed og store, moderne byer, sammenlignet med den gamle historie der findes i resten af landet.

Øen har 20% af Japans areal, men kun 5% af befolkningen, hvilket gør den til en populær destination blandt vandrere, skilbere og naturelskere. Den har spektakulære nationalparker med varme kilder, kendt som ’onsen’, dramatiske bjerge og forskellige dyrearter, mens den travle hovedstad, Sapporo har alt hvad man ville forvente fra en veludviklet by.

Der er hyppige overfarter fra Tomakomai færgeterminalen på dyskysten, ca. 70 km syd for Sapporo, til Oarai på østkysten af Ibaraki Prefecture, en by som er kendt for sine dejlige strande.