Bintan Island

Sammenlign færger fra Bintan Island til Singapore

Der er 2 ferry routes mellem Bintan Island og Singapore med 25 afgange ugentligt. Bintan Resort Ferries leverer 1 routes, Bandar Bentan Telani til Tanah Merah som sejler 12 gange dagligt. Sindo Ferry leverer 1 routes, Tanjung Pinang til Tanah Merah som sejler 9 gange dagligt. Majestic Fast Ferry leverer 1 routes, Tanjung Pinang til Tanah Merah som sejler 4 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Bintan Island til Singapore for at tjekke informasjon.

Bintan Island Singapore kort

Tryk her for kort

Om Bintan Island:

Bintan er en indonesisk ø med en størrelse på 1.866 km², der ligger omkring 48 km sydøst for Singapore. Det er den største af de 3.200 øer i Riau øgruppen.

Bintan, som kan prale af luksuriøse hoteller og smukke haver, er en af Indonesiens mere luksuriøse ferieøer, og er anerkendt som landets mest populære turistmål, efter Bali.

De fleste hoteller ligger i Lagoi regionen mod nord, hvor to af øens havne også ligger. Tanjung Pinang ligger på den sydvestlige kyst, og som alle havne på Bintan, er der herfra daglige afgange til Singapore.

Om Singapore:

Singapore, som er beliggende i det sydøstlige Asien, er en bystat og ø-land, som ligger ud for den sydlige spids af Malayahalvøen.

Med et areal på omkring 710 kvadratkilometer, er Singapore et af de mindste lande i verden, og det mindste i regionen.

Singapore er en travel kosmopolitisk by, og hjem til en harmonisk blanding af kultur, køkken, kunst og arkitektur. Landet er rig på kontrast og farver. Faktisk vil man opdage, at Singapore har aspekter fra både øse og vest på mange interessante måder.