COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bandar Bentan Telani - Tanah Merah er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Bintan Island til Singapore side

Bandar Bentan Telani - Tanah Merah færgeselskaber

    • 12 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Bandar Bentan Telani til Tanah Merah færge

Bandar Bentan Telani Tanah Merah færgeruten forbinder Bintan Island med Singapore. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Bintan Resort Ferries. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Bandar Bentan Telani Tanah Merah færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bandar Bentan Telani Guide

Bintan Resorts er et familievenligt feriested, der har 5 selvstændigt ejede badebyer, og ligger på den nordlige kyst af den indonesiske ø Bintan. Fire af dem har golf kurser sammen med en lang række andre rekreative faciliteter. Mange besøger Bintan Resorts for at tilbringe ferie på stranden eller i spaen. For de mere energiske besøgende er der golf og forskellige vandsport.

Bintan Ø ligger i Riau øgruppen i Indonesien. Tanjung Pinang er provinsens hovedstad og ligger på øens sydkyst.

De fleste besøgende til Bintan Resorts ankommer via Bandar Bentan Telani placeret på den vestlige spids af Bintan Resorts fra Tanah Merah havn i Singapore. Turen tager omkring 45 minutter.


Tanah Merah Guide

Tanah Merah ligger i den østlige del af Singapore og består hovedsageligt af private ejendomme, landklubber og lette industri parker.
East Coast Park er også beliggende tæt ved. Landet blev skabt i 1970’erne, da de fleste af regionens bakker blev jævnet med jorden og dumpet i havet.