Zadar

Sådan booker du en færge til Zadar

Med directferries.dk kan du planlægge, sammenligne og booke din færge til Kroatien, som sejler til havnen i Zadar hurtigt, nemt og sikkert online.

Med vores sammenlignings funktion kan du sammenligne alle færger til Zadar samt alle tilgængelige alternativer i en nem og hurtig søgning.

Alt du skal gøre er at indtaste de relevante oplysninger i vores Billetsøgning og søge for at fortsætte.

Færger til Zadar

Tryk her for kort

Færge til Zadar alternativer

Zadar færgeservicer

 • Jadrolinija Ancona til Zadar
  • 2 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris

Færge til Zadar anmeldelser

 • "Nemt og bekvemt"

  Lidt kaotisk ombordstigning i Ancona, Italien. Men på selve skibet super service. Vores 2 personers kahyt var pæn, ren og virkede ny renoveret. Vi spiste god aftensmad i restauranten for billige penge, og personalet i restauranten var meget venlige og imødekommende.

  'Afrina' rejste på Færge til Zadar med Jadrolinija

  Læs mere Læs mindre
 • "Kaos - Én gang er nok!"

  Færgeturen var fantastisk – boarding og aflæsning var forfærdelig. For det første var det kaos at få min billet med billet skranken. Hundredvis af mennesker ventede i et lille overfyldt venteværelse, mens de forsøgte at finde ud af, hvilket billetvindue der ville blive åbnet op. Da de gjorde, var der ingen klarhed om hvilket af dem, og hvis andre ville åbne. Det var en vanvittig scene. For det andet, boarding – vi blev sat i køer i 36 graders varme, uden at vide hvor længe vi skulle vente. Sidste, men ikke mindst – aflæsning. Der var ingen klarhed eller kommunikation, om hvem der skulle gå/køre af hvornår, vi endte med at komme af på samme tid som bilerne. Det var heldigt, at vi ikke blev kørt over. Heldigvis har min kone og jeg ikke brug for at tage denne færge igen.

  'Howard' rejste på Færge til Zadar med Jadrolinija på Zadar

  Læs mere Læs mindre
 • "En god overfart"

  Samlet var det en god oplevelse. Indtjekningen kunne forbedres. Hundredvis af mennesker, og kun én indtjekning åben. Den ansatte var under stort pres, men håndterede det godt. Vi var i kø i en time.

  'Keith' rejste på Færge til Zadar med Jadrolinija på Zadar

  Læs mere Læs mindre
 • "Vurdering"

  Vi syntes, at det var en fin tur over til Zadar. Lidt enkel frokost, men ellers var det en udmærket overfart.

  'Jon-ole' rejste på Færge til Zadar med Jadrolinija på Zadar

  Læs mere Læs mindre