Rotterdam

Sådan booker du en færge til Rotterdam

Med vores Færge til Rotterdam guide kan du finde al den information du behøver for at planlægge din færgerejse til Holland.

Vores unikke sammenlignings funktion sammenligner talrige færgeoverfarter omkring dine foretrukne valg med alle tilgængelige færgeselskaber, samt overfarter til andre destinationer i tillæg til Rotterdam, så du har alle de oplysninger, du har brug for, for at beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig!

Alt du skal gøre er at indtaste de relevante oplysninger i vores Billetsøgning og søge for at fortsætte.

Færger til Rotterdam

Tryk her for kort

Færge til Rotterdam alternativer

Rotterdam færgeservicer

 • P&O Ferries Hull til Rotterdam
  • 7 Afgange Ugentlig 11 t
  • Få pris

Færge til Rotterdam anmeldelser

 • ""

  Positiv oplevelse. Alt fungerede perfekt.

  'Tommy' rejste på Færge til Rotterdam med P&O Ferries på Pride of Hull

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Tak fordi I tog jer af os på vores tur til Holland, vi har rejst med jer før, og har altid syntes, at det var nemt og sjovt. Denne gang rejste vi med andre, og I gjorde det så let – fra booking, til pålæsning i Hull og sikker ankomst i Rotterdam. Returrejsen var ligeså god. På trods af det vi havde om bord med os, var der bogstavelig talt intet problem. Maden om bord er blevet forbedret – suppen var, efter min mening, lige så lækker, som den supper man kan spise i enhver restaurant – mine medrejsende spiste hotdogs. Vi tilbragte aftenen i baren, priserne var rimelige.

  'Gary' rejste på Færge til Rotterdam med P&O Ferries på Pride of Hull

  Læs mere Læs mindre
 • "En skam at spise faciliteter er så små"

  Hull – Rotterdam ruten er serviceret af nyere og større færger end Hull – Zeebrugge ruten, med hurtigere og nemmere læsning ad biler (ingen køer), større kabiner og offentlige områder. Men spisefaciliteterne er trange og dårligt lagt ud, med færre valgmuligheder. Jeg tror, at hvis man ønsker et anstændigt måltid, skal man spise a la carte. Vi foretrækker stærkt Hull – Zeebrugge ruten, og sejlede kun til Rotterdam, fordi det var den eneste mulighed på dagen vi skulle rejse.

  'Peter' rejste på Færge til Rotterdam med P&O Ferries på Pride of York

  Læs mere Læs mindre
 • "Personalet er værdifuldt for jer "

  Den fulde historie om vores tur, ville sandsynligvis fylde for meget, men vi forårsagede en hændelse på hjemrejsen fra Rotterdam til Hull. Vi ankom sent, og derfra gik det fra slemt til værre! Jeg kan ikke snakke pænt nok om de ansatte vi mødte, Marion Jackson, Fernando og Tony. Tony stillede os et spørgsmål, og vi svarede ærligt, og det var vanskeligt for personalet, da de skulle følge reglerne/retningslinjerne og opfylde vores krav. Jeg kan forstå, at der har været to akavet hændelser, der involverer dyr; den ene var en uheldig hund, der døde, efter at være blevet efterladt alene i bilen, og den anden var en varevogn fyldt med giftige slanger. Vi havde fire bokse fyldt med slanger. De fleste var dem, vi havde taget med til Tyskland og tilbage. Jeg kan give en fuld beskrivelse af alt, der skete for dem, som er interesseret, men denne del af personalet bør blive rost for at tage sig af selskabet og dermed – holde kunderne tilfredse. Jeg tror, at der vil være en gennemgang af, hvad der skal ske under sådanne omstændigheder, men hvis jeg indtil da, kan hjælpe nogen, og forklare hvad der skete, og hvordan man kan håndtere sådan situation, så bare spørg. Hilsen David, david.cropper@stork.com

  'David' rejste på Færge til Rotterdam med P&O Ferries på Pride of Rotterdam

  Læs mere Læs mindre