Sådan booker du en færge til Arbatax

Med vores Færge til Arbatax guide kan du finde al den information du behøver for at planlægge din færgerejse til Sardinien.

Vores unikke sammenlignings funktion sammenligner talrige færgeoverfarter omkring dine foretrukne valg med alle tilgængelige færgeselskaber, samt overfarter til andre destinationer i tillæg til Arbatax, så du har alle de oplysninger, du har brug for, for at beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig!

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller foretage en booking. Alt du skal gøre er at vælge din foretrukne Arbatax rute fra menuen, antal passagerer og søge. Hvis du er efter en Arbatax færge, skal du besøge vores Arbatax færge side.

Færger til Arbatax

Tryk her for kort

Færge til Arbatax alternativer

Arbatax færgeservicer

 • Grimaldi Lines
  • 2 Afgange Ugentlig 9 t
  • Få pris

Færge til Arbatax anmeldelser

 • "Tidlig ankomst"

  Vi forlod Civitavecchia fredag aften, og ankom i Arabatax tidlig lørdag morgen. Skibet var komfortabelt og personalet var yderst hjælpsomme, da vi ikke snakker ret godt italiensk. Kabinerne var behageilge og rene. Motorerne var ikke for støjende og vi faldt hurtigt og nemt i søvn. Det eneste problem vi har med færgerne til Sardinien, og dette gælder for alle færgeselskaber, er at de ikke giver meddelser på engelsk, selv om de ved, at de har engelske kunder.

  'John' rejste på Færge til Arbatax med Tirrenia på 'Bonaria'

  Read More Read Less