Cesenatico til Zadar færge

Cesenatico Zadar færgeruten forbinder Italien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Gomo Viaggi. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cesenatico Zadar færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cesenatico - Zadar færgeselskaber

  • Gomo Viaggi
    • 2 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
    • Få pris

Cesenatico Guide

Cesenatico er en havneby med omkring 20.000 indbyggere som er beliggende på Adriaterhavskysten i Italien.

Byen er beliggende i provinsen Forlì-Cesena i regionen Emilia-Romagna, ca. 30 km syd for Ravenna på kysten af Adriaterhavet.

Cesenaticos eksisterende havnekanal blev undersøgt og tegnet af Leonardo da Vinci på anmodning af Cesare Borgia som en del af hans planer om at befæste den nærtliggende by Cesena.

Byen blev gundlagt i 1302 og blev betragtet som en del af Cesena indtil den opnåede selvstændighed i begyndelsen af det 18. århundrede.

Zadar Guide

Zadar er en af Kroatiens mest populære turistmål. Byen ligger ved Adriaterhavskysten, nord for Split og Dubrovnik og omkring 3 timers kørsel fra Zagreb. Den gamle by har en række romerske ruiner, smukke kirker og nogle dejlige strande, som alle er populære blandt besøgende. Der er også nogle dejlige øer og nationalparker, der alle er indenfor rækkevidde af byen. En populær attraktion i Zadar er det daglige marked, der betragtes som et af de bedste i landet og har et stort udvalg af friske råvarer. Byen er især kendt for sit store antal af kirker.