Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bluebridge

Bluebridge er navnet på en populær og moderne færgeforbindelse, som opereres af Strait Shipping Ltd, og forbinder New Zealands hovedstad Wellington med Picton i Marlborough regionen.

Bluebridge har to skibe, som er udstyret med design og sikkerhedsfunktioner, samt exceptionel komfort for passagerer. The Strait Feronia blev bygget i 1997, og kan bære op til 150 biler og 400 passagerer. Før sin service i New Zealand, gennemgik skibet en renovering af de offentlige områder for at imødekomme passagerers behov. Bluebridges nyeste skib er The Straitsman. Den er af dansk design og bygget i Holland, og begyndte at sejle i 2005. det er den mest moderne og er det mest miljøvenlige skib, der sejler Cook Strait.

Om bord på færgerne, vil man finde forskellige faciliteter, inklusiv en film salon, familie område, cafe og bar, som har et udvalg af mad og drikkevarer, internet og et dæk, hvor man kan nyde New Zealands fine natur under hele overfarten. Der er også et udvalg af private kabiner til rådighed, fra enkelt kabiner til familie kabiner.

Færgeoverfarterne imellem syd- og nordøerne sejler op til 4 gange dagligt, hele året rundt og tager omkring 3½ timer. Den spektakulære New Zealandske natur er nu kun en færgetur væk.

Brug directferries.dk for at finde Bluebridge sejlplaner, priser og booke Bluebridge færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Bluebridge med alternative færgeselskaber.

Bluebridge ruter og havne

Tryk her for kort

Alle Bluebridge ruter

Alternative selskaber og ruter