Wellington til Picton færge

Wellington Picton færgeruten forbinder New Zealand med New Zealand og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Interislander sejler op til 16 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 10 minutter mens Bluebridge servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 3 t 30 m.

Der er 44 overfarter Uge på Wellington Picton ruten mellem New Zealand og New Zealand. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Wellington - Picton færgeselskaber

  • Interislander
    • 16 Afgange Ugentlig 3 t 10 m
    • Få pris
  • Bluebridge
    • 4 Afgange Dagligt 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Wellington Picton Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Wellington Picton ruten er for en bil og 2 passagerer.

Wellington Guide

Wellington er New Zealands hovedstad og ligger på den sydvestlige spid af Nordøen, mellem Cook Strait og Rimutaka Range. Byen er Nordøens største centrum og verdens sydligste hovedstad. Byen har fået sit navn fra Arthur Wellesley, den første hertug af Wellington, der vandt over Napoleon ved Waterloo. Hans titel stammer fra byen Wellington i den engelske kommune Somerset.

Byen er en populær turistdestination, på grund af sin naturlige pragt, maleriske havn og grønne bakker. Byens handelscentrum ligger tæt på Lambton Havn, der er en del af Wellington Havn, og ligger på en brudflade, der kan ses langs dens vestlige kystlinje. Populære attraktioner omfatter ”The Museum Of Wellington City & Sea,” Wellington zoo, og ”The Zealandia and Wellington Cable Car.”

Wellington er Nordøens port til færger til Picton på Sydøen. Der er også lokale færger til Eastbourne, Seatoun og Petone.

Picton Guide

Picton er en kystby, som ligger på New Zealands Sydø i spidsen af Queen Charlotte Sound i den smukke Marlborough Sound. Den betragtes som en af landets mest maleriske byer. Byen er populær blandt besøgende fra hele verden, der rejser for at nyde dens fantastiske kystlinje. Omkring 20% af New Zealands kystlinje ligger foran dens døre, og den har det bedste klima i landet.

Byens beliggenhed ved Marlborough Sound giver den en afslappende atmosfære, og den er præget af afsides bugter og dejligt klart vand. Udsigten fra byens havnefront er nok en af verdens fineste udsigter og bærer vidnesbyrd om betydningen af vand og bådene til byen. Der er regelmæssige bådture fra Picton til fantastiske steder i hele Queen Charlotte Sound. Få minutter fra Picton ligger Waikawa, der er hjem til en af de største marinaer i New Zealand.

Der er ø-færger til og fra Wellington, der sejler igennem den afskærmede Torykanal, syd for Arapawa ø.