COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Wellington - Picton er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Wellington - Picton færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 3 hr 30 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 3 hr 30 min
  • Get price

Wellington Picton færge anmeldelser

 • "Rigtig dejlig sejltur"

  Vi blev super positivt overrasket da vi fandt ud af at vi skulle sidde i VIP/Lounge. Armbånd uddelt i billetlugen. Fri mad og drikke. Behagelige møbler og afslappet stemning. Dette bør man give sig selv! God service hele vejen rundt!

  'Kaiarahi' travelled on Kaiarahi

  Læs mere Læs mindre
 • "Positiv "

  Fint skib. God mad 👍🏻 Nemt at booke billet via hjemmesiden og nemt at finde frem til i Wellington.

  'Kaiarahi' travelled on Kaiarahi

  Læs mere Læs mindre
 • "Lovely trip "

  From the beginning everything was perfect. Fast check-in, no delay etc. We were in the premium lounge at level 7. Food and beverages was great! Friendly and helpfull staff. Also the Captain was great. He gave updates during the trip. The guy at the reception at level 7 was great and helpfull as well. Lovely trip with Kaitaki from North to South Island. Would definitely recommend Interislander!

  'Kaitaki' travelled on Kaitaki

  Læs mere Læs mindre

Wellington til Picton færge

Wellington Picton færgeruten forbinder New Zealand med New Zealand og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Interislander sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 3 timer 30 minutter mens Bluebridge servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 3 timer 30 minutter.

Der er 49 overfarter Uge på Wellington Picton ruten mellem New Zealand og New Zealand. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Wellington Guide

Wellington er New Zealands hovedstad og ligger på den sydvestlige spid af Nordøen, mellem Cook Strait og Rimutaka Range. Byen er Nordøens største centrum og verdens sydligste hovedstad. Byen har fået sit navn fra Arthur Wellesley, den første hertug af Wellington, der vandt over Napoleon ved Waterloo. Hans titel stammer fra byen Wellington i den engelske kommune Somerset.

Byen er en populær turistdestination, på grund af sin naturlige pragt, maleriske havn og grønne bakker. Byens handelscentrum ligger tæt på Lambton Havn, der er en del af Wellington Havn, og ligger på en brudflade, der kan ses langs dens vestlige kystlinje. Populære attraktioner omfatter ”The Museum Of Wellington City & Sea,” Wellington zoo, og ”The Zealandia and Wellington Cable Car.”

Wellington er Nordøens port til færger til Picton på Sydøen. Der er også lokale færger til Eastbourne, Seatoun og Petone.


Picton Guide

Picton er en kystby, som ligger på New Zealands Sydø i spidsen af Queen Charlotte Sound i den smukke Marlborough Sound. Den betragtes som en af landets mest maleriske byer. Byen er populær blandt besøgende fra hele verden, der rejser for at nyde dens fantastiske kystlinje. Omkring 20% af New Zealands kystlinje ligger foran dens døre, og den har det bedste klima i landet.

Byens beliggenhed ved Marlborough Sound giver den en afslappende atmosfære, og den er præget af afsides bugter og dejligt klart vand. Udsigten fra byens havnefront er nok en af verdens fineste udsigter og bærer vidnesbyrd om betydningen af vand og bådene til byen. Der er regelmæssige bådture fra Picton til fantastiske steder i hele Queen Charlotte Sound. Få minutter fra Picton ligger Waikawa, der er hjem til en af de største marinaer i New Zealand.

Der er ø-færger til og fra Wellington, der sejler igennem den afskærmede Torykanal, syd for Arapawa ø.